שאלה

חורזת באהבה

Well-known member
מנהל
תוותרו על מסורת של שנים העושה לכם טוב, נניח מפגש משפתית ביום מסוים פעם בשבוע, כדי ללכת לקורס בן 12 מפגשים, הנופל ביום של מפגש משפחתי?

in bal1

Well-known member
תוותרו על מסורת של שנים העושה לכם טוב, נניח מפגש משפתית ביום מסוים פעם בשבוע, כדי ללכת לקורס בן 12 מפגשים, הנופל ביום של מפגש משפחתי?
אולי תנסי את המפגש המשפחתי להעביר ליום אחר.כך את צריכה להיות מתואמת עם אנשים שאת מכירה.ואני בטוחה שיבואו לקרתך.
לדרוש מאנשים באיזשהו קורוס שאינך מכירה. לדעתי פחות מתקבל על הדעת.
אם אינכם שומרי שבת אז אולי ניתן את המפגש לעשות בשבת.או בשישי.

חורזת באהבה

Well-known member
מנהל
אולי תנסי את המפגש המשפחתי להעביר ליום אחר.כך את צריכה להיות מתואמת עם אנשים שאת מכירה.ואני בטוחה שיבואו לקרתך.
לדרוש מאנשים באיזשהו קורוס שאינך מכירה. לדעתי פחות מתקבל על הדעת.
אם אינכם שומרי שבת אז אולי ניתן את המפגש לעשות בשבת.או בשישי.
הוחלט מתחילה, שהמפגש יהיה פעם בשבוע ביום x, ללא שינוי כדי שלא לשנות בכל פעם או לבטל עבור דודן זה או אחר. שנים כולנו עומדים במסורת.

משתפרת1

Well-known member
תלוי מה מידת החיוניות של הקורס. קורס בשביל הכיף (נגיד שזירת פרחים) הייתי שוקלת לוותר, כי הכיף המשפחתי יותר מאשר שקול כנגדו. קורס לקידום ידע שאין לו תחליף- ככל הנראה הייתי עושה על חשבון המפגש המשפחתי, ומבקשת את הבנת בני המשפחה.
אגב, הקורס נמשך כל שעות היום? אולי ניתן להזיז את שעת המפגש המשפחתי?

חורזת באהבה

Well-known member
מנהל
תלוי מה מידת החיוניות של הקורס. קורס בשביל הכיף (נגיד שזירת פרחים) הייתי שוקלת לוותר, כי הכיף המשפחתי יותר מאשר שקול כנגדו. קורס לקידום ידע שאין לו תחליף- ככל הנראה הייתי עושה על חשבון המפגש המשפחתי, ומבקשת את הבנת בני המשפחה.
לא הייתי רוצה להיות הראשונה המזיזה דבר קבוע. הקורס 12 מפגשים, 4 שעות כל מפגש.
12×4. הקורס כולל תירגול.

in bal1

Well-known member
לא הייתי רוצה להיות הראשונה המזיזה דבר קבוע. הקורס 12 מפגשים, 4 שעות כל מפגש.
12×4. הקורס כולל תירגול.
אם זה מספיק חשוב לך הקורס תאלצי לוותר על המפגש המשפחתי.אלא אם כן תצליחי לשכנע אותם להזיז אותו.
לפעמים יש הפתעות בחיים.את חוששת לבקש שינוי.למה את חוששת הכי הרבה תשמעי את המילה כן!!!
כיוון שאולי עוד אנשים מבני המשפחה יכול להתאים להם השינוי הזה.והם חוששים להעלות את הנושא.

חורזת באהבה

Well-known member
מנהל
אם זה מספיק חשוב לך הקורס תאלצי לוותר על המפגש המשפחתי.אלא אם כן תצליחי לשכנע אותם להזיז אותו.
לפעמים יש הפתעות בחיים.את חוששת לבקש שינוי.למה את חוששת הכי הרבה תשמעי את המילה כן!!!
כיוון שאולי עוד אנשים מבני המשפחה יכול להתאים להם השינוי הזה.והם חוששים להעלות את הנושא.
|תודה|

in bal1

Well-known member
קורס ברידג' למתקדמים.
ולמה זה ישמש אותך? לדעת לשחק יותר טוב? או להדריך אחרים תמורת תשלום?
אם מדובר בדבר הראשון,לכי תהני. לגבי המפגש המשפחתי מקווה שדברים יסתדרו.
אם מדובר בדבר השני יהיה עלייך להקפיד להגיע לכל המפגשים.

חורזת באהבה

Well-known member
מנהל
ולמה זה ישמש אותך? לדעת לשחק יותר טוב? או להדריך אחרים תמורת תשלום?
אם מדובר בדבר הראשון,לכי תהני. לגבי המפגש המשפחתי מקווה שדברים יסתדרו.
אם מדובר בדבר השני יהיה עלייך להקפיד להגיע לכל המפגשים.
ישמש אותי להגיע להשגים.

חורזת באהבה

Well-known member
מנהל
שזירת פרחים מהנה את הנפש לא פחות מכל חוג קורס אחר.

Harrington

Well-known member
מנהל
עוד לא המציאו את הקורס שאי-אפשר להפסיד בו מפגש בודד מתוך 12, כך שאם המפגש המשפחתי חשוב לי, אוותר כנראה באותו יום על הקורס.

דיברגנט חדש

Well-known member
עוד לא המציאו את הקורס שאי-אפשר להפסיד בו מפגש בודד מתוך 12, כך שאם המפגש המשפחתי חשוב לי, אוותר כנראה באותו יום על הקורס.
שוב, הפגנת ליקוי בהבנת הנקרא.
קרא, שוב, את השאלה, אולי תיעזר ברבי שלך ורק אז, תשיב אליה.

Harrington

Well-known member
מנהל
שוב, הפגנת ליקוי בהבנת הנקרא.
תודה לך על הערתך החשובה והתורמת כל כך לדיון ולשיח היפה. ברשותך, אסתפק בקריאה זו של הגיגיך ולא אטרח את עצמי לקריאת המשפט הבא. אשאיר זאת לאלו שמעוניינים להתדיין ברמה כזאת. ברוך ה', אני לא משתייך לקבוצה זו.

למעלה