תוותרו על מסורת של שנים העושה לכם טוב, נניח מפגש משפתית ביום מסוים פעם בשבוע, כדי ללכת לקורס בן 12 מפגשים, הנופל ביום של מפגש משפחתי?
אולי תנסי את המפגש המשפחתי להעביר ליום אחר.כך את צריכה להיות מתואמת עם אנשים שאת מכירה.ואני בטוחה שיבואו לקרתך.תוותרו על מסורת של שנים העושה לכם טוב, נניח מפגש משפתית ביום מסוים פעם בשבוע, כדי ללכת לקורס בן 12 מפגשים, הנופל ביום של מפגש משפחתי?
הוחלט מתחילה, שהמפגש יהיה פעם בשבוע ביום x, ללא שינוי כדי שלא לשנות בכל פעם או לבטל עבור דודן זה או אחר. שנים כולנו עומדים במסורת.אולי תנסי את המפגש המשפחתי להעביר ליום אחר.כך את צריכה להיות מתואמת עם אנשים שאת מכירה.ואני בטוחה שיבואו לקרתך.
לדרוש מאנשים באיזשהו קורוס שאינך מכירה. לדעתי פחות מתקבל על הדעת.
אם אינכם שומרי שבת אז אולי ניתן את המפגש לעשות בשבת.או בשישי.
תלוי מה מידת החיוניות של הקורס. קורס בשביל הכיף (נגיד שזירת פרחים) הייתי שוקלת לוותר, כי הכיף המשפחתי יותר מאשר שקול כנגדו. קורס לקידום ידע שאין לו תחליף- ככל הנראה הייתי עושה על חשבון המפגש המשפחתי, ומבקשת את הבנת בני המשפחה.תוותרו על מסורת של שנים העושה לכם טוב, נניח מפגש משפתית ביום מסוים פעם בשבוע, כדי ללכת לקורס בן 12 מפגשים, הנופל ביום של מפגש משפחתי?
לא הייתי רוצה להיות הראשונה המזיזה דבר קבוע. הקורס 12 מפגשים, 4 שעות כל מפגש.תלוי מה מידת החיוניות של הקורס. קורס בשביל הכיף (נגיד שזירת פרחים) הייתי שוקלת לוותר, כי הכיף המשפחתי יותר מאשר שקול כנגדו. קורס לקידום ידע שאין לו תחליף- ככל הנראה הייתי עושה על חשבון המפגש המשפחתי, ומבקשת את הבנת בני המשפחה.
אגב, הקורס נמשך כל שעות היום? אולי ניתן להזיז את שעת המפגש המשפחתי?
אם זה מספיק חשוב לך הקורס תאלצי לוותר על המפגש המשפחתי.אלא אם כן תצליחי לשכנע אותם להזיז אותו.לא הייתי רוצה להיות הראשונה המזיזה דבר קבוע. הקורס 12 מפגשים, 4 שעות כל מפגש.
12×4. הקורס כולל תירגול.
אם זה מספיק חשוב לך הקורס תאלצי לוותר על המפגש המשפחתי.אלא אם כן תצליחי לשכנע אותם להזיז אותו.
לפעמים יש הפתעות בחיים.את חוששת לבקש שינוי.למה את חוששת הכי הרבה תשמעי את המילה כן!!!
כיוון שאולי עוד אנשים מבני המשפחה יכול להתאים להם השינוי הזה.והם חוששים להעלות את הנושא.
כאמור- תלוי בחשיבות הקורס.לא הייתי רוצה להיות הראשונה המזיזה דבר קבוע. הקורס 12 מפגשים, 4 שעות כל מפגש.
12×4. הקורס כולל תירגול.
הקורס חשוב, וגם המפגש חשוב, לא הייתי רוצה שהם יפגשו בלעדיי.כאמור- תלוי בחשיבות הקורס.
האם תוכלי לשתף באיזה קורס מדובר? ומטעם מי.לא הייתי רוצה להיות הראשונה המזיזה דבר קבוע. הקורס 12 מפגשים, 4 שעות כל מפגש.
12×4. הקורס כולל תירגול.
קורס ברידג' למתקדמים.האם תוכלי לשתף באיזה קורס מדובר? ומטעם מי.
ולמה זה ישמש אותך? לדעת לשחק יותר טוב? או להדריך אחרים תמורת תשלום?קורס ברידג' למתקדמים.
ישמש אותי להגיע להשגים.ולמה זה ישמש אותך? לדעת לשחק יותר טוב? או להדריך אחרים תמורת תשלום?
אם מדובר בדבר הראשון,לכי תהני. לגבי המפגש המשפחתי מקווה שדברים יסתדרו.
אם מדובר בדבר השני יהיה עלייך להקפיד להגיע לכל המפגשים.
שזירת פרחים מהנה את הנפש לא פחות מכל חוג קורס אחר.תלוי מה מידת החיוניות של הקורס. קורס בשביל הכיף (נגיד שזירת פרחים) הייתי שוקלת לוותר, כי הכיף המשפחתי יותר מאשר שקול כנגדו. קורס לקידום ידע שאין לו תחליף- ככל הנראה הייתי עושה על חשבון המפגש המשפחתי, ומבקשת את הבנת בני המשפחה.
אגב, הקורס נמשך כל שעות היום? אולי ניתן להזיז את שעת המפגש המשפחתי?
נכון, מפגש משפחתי מהנה את הנפש. לכן כשאת משווה הנאה להנאה השיקול אחר מאשר השוואה של קורס חובה לקידום מקצועי, למשל.שזירת פרחים מהנה את הנפש לא פחות מכל חוג קורס אחר.
עוד לא המציאו את הקורס שאי-אפשר להפסיד בו מפגש בודד מתוך 12, כך שאם המפגש המשפחתי חשוב לי, אוותר כנראה באותו יום על הקורס.תוותרו על מסורת של שנים העושה לכם טוב, נניח מפגש משפתית ביום מסוים פעם בשבוע, כדי ללכת לקורס בן 12 מפגשים, הנופל ביום של מפגש משפחתי?
שוב, הפגנת ליקוי בהבנת הנקרא.עוד לא המציאו את הקורס שאי-אפשר להפסיד בו מפגש בודד מתוך 12, כך שאם המפגש המשפחתי חשוב לי, אוותר כנראה באותו יום על הקורס.
תודה לך על הערתך החשובה והתורמת כל כך לדיון ולשיח היפה. ברשותך, אסתפק בקריאה זו של הגיגיך ולא אטרח את עצמי לקריאת המשפט הבא. אשאיר זאת לאלו שמעוניינים להתדיין ברמה כזאת. ברוך ה', אני לא משתייך לקבוצה זו.שוב, הפגנת ליקוי בהבנת הנקרא.
זה לא מפגש אחד. זה 12 מפגשים הנופלים ביום של מפגש שבועי עם המשפחה.עוד לא המציאו את הקורס שאי-אפשר להפסיד בו מפגש בודד מתוך 12, כך שאם המפגש המשפחתי חשוב לי, אוותר כנראה באותו יום על הקורס.
את משמשת בתור הרבי שצריך לעזור לו בהבנת הנקרא?זה לא מפגש אחד. זה 12 מפגשים הנופלים ביום של מפגש שבועי עם המשפחה.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.