לא יקרה.בוודאי אפשר להישאר כמו שאנחנו עכשיו
יש עקרון פשוט בטבע אם עם ישראל מקיים את התורה אז הוא יכול לשבת בארץ ישראל ואם לא אז לא
אז אם אנחנו פה כבר 76 שנה כנראה שאנחנו עושים משהו נכון
איש לא מעונין ב"מדינת הלכה משיחית". המילה השלישית אגב מיותרת משהו. אין דבר כזה מדינה משיחית. יותר מזה, האמונה במשיח צדקנו ו/או בביאתו אינה משפיעה על שום דבר באופן מיוחד. גם המונח "מדינת הלכה" כשלעצמו כמובן דורש ביאור, כאשר אפשר בשקט להניח שכל גולש/ת יפרשו אותו בצורה מעט שונה. בגדול נכון לומר שבניגוד למה שתוקפי הדת/יים אוהבים לטעון, אין אף לא יהודי דתי אחד שמעוניין במדינת הלכה או פועל להקמתה/מימושה. אמנם על-פי היהדות גאולת ישראל קרובה אך בלי קשר למועדה, אפשר אולי לפרש את ממלכת ישראל שתהיה כאן לאחר בואה כמדינת הלכה. אך זאת כבר סיטואציה אחרת לחלוטין מכל בחינה וקנה מידה, כך שזה כמובן חסר כל רלוונטיות למדינת ישראל הנוכחית.לא יקרה.
אנחנו הולכים לשינוי שהוא אחד מהשניים
או
למדינת הלכה ומשיחית
או
מדינה שוויונית נטולת פרזיטים והוצאת הכהניזם והמשיחיות מחוץ לחוק.
אם הדברים לא ישתנו - מדינת ישראל בדרך לריסוקה הטוטלי.
מומלץ שלא. אתה רוצה להידמות להונגריה או פולין ביום טוב- ולונצואלה ביום רע?בוודאי אפשר להישאר כמו שאנחנו עכשיו
הקואליציה של נתניהו היא לא מדינת ישראל, אלא מדינת יהודה. אני באמת מציע שננסח סוג של אמנה חדשה של הרוב השפוי (מימין, משמאל וממרכז) ונשלח אותו לנשיא המדינה. שלא יהיה עוד שיחת סלון בטלה.לישראל יש חזון אחר חוץ מאשר להקים כאן בית מקדש במדינה פונדמנטליסטית?
נכון שהם מכוונים למדינת יהודה .הקואליציה של נתניהו היא לא מדינת ישראל, אלא מדינת יהודה. אני באמת מציע שננסח סוג של אמנה חדשה של הרוב השפוי (מימין, משמאל וממרכז) ונשלח אותו לנשיא המדינה. שלא יהיה עוד שיחת סלון בטלה.
הכינוי שלו בוז'י זה הבובה שלי. ואכן, הוא בובה של המושחת.נכון שהם מכוונים למדינת יהודה .
נשיא המדינה יזכר גם הוא כנשיא חלש ושפוט של הממשלה. אין מה לבנות עליו.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.