שאלה

שאלה

הבת שלי בת 4 ומאז שנסענו לחול לשלושה ימים והשארנו את הילדים עם ביבי סיטר (בת20) היא אינה מוכנה לסיים את הלילה במיטתה. ידוע לה שהיא לא יכולה לישון עם ההורים ומה שהיא עושה זה ללכת לאחד מחדרי הילדים. בעיקרון אין להם בעיה עם זה אבל לפעמים ישנים אצלם חברים ו או בכל זאת קצת צפוף להם . רעיונות לפתרון הבעיה יתקבלו בברכה

הילדה הולכת לישון עם האחים../images/Emo24.gif

שלום לך אמא של פרח, אין ספק שבתך בת ה-4 הנה ילדה מאוד יצירתית. בתפיסה שלה קיים מיכשול כלשהו- במקרה זה האיסור לישון במיטת ההורים- ומבחינתה זה לא נורא והיא פנתה לפתרונות אחרים. אני חושבת שלחיים זה ביכלל לא רע. לעצם העינין, בני כמה האחים האחרים??? האם שמעת מהם תלונה כלשהי בנושא או שאת מניחה שזה אכן מפריע להם??? אשמח לתגובתך כשי שאתייחס. תרי

בהתחלה הם התלוננו

ואז היא עברה מאחד לשני כשאחד לא רצה הלכה לשני בזמן האחרון כבר לא מתלוננים ולכן אני גם לא עשיתי שום דבר למנוע זאת רק שעכשיו צצה לנו בעיה קטנה היא רק עכשיו נגמלת מחיתולים והאחים חששו שהיא תעשה אצלם פיפי במיטה האחים בני 9 11

אם האחים לא מתלוננים../images/Emo24.gif

הרי שאין צורך להתערב ולעשות מזה ענין ,כפוף לזה שעליה להבין שיתכן שיהיו מצבים שהם ירצו להיות לבד ועליה לכבד זאת. באשר לפיפי במיטה סביר להניח שגם להם כמו לכל הילדים היו פקשושים כאלה או אחרים, השאלה כיצד ההורים מגיבים לזה. תרי

או קי אבל

דבר נוסף הוא שהיא לא הולכת לישון לבדה בכל מקרה בלילה היא חייבת אותי לידה עד שהיא נרדמת ממש ולפעמים זה יכול להיות חצי שעה שעה האם היא לא צריכה לשכב לישון גם לבדה?.....

למעלה