באיזו מפעילה אתה מנויהסתיימה לי הטבה על שיר בהמתנה ,הם רוצים לחייב אותי 5.90 לחודש,כרגע החשבון בפלאפון 58 שח לחודש,אך אני משאיר את נעימת המתנה מבלי לשלם ? תודה
פלאפוןבאיזו מפעילה אתה מנוי
לא יקר בכלל.58 ש"ח לחודש זה יקר רצח, זה המחיר שאני משלם ל-3 קווים (אחד רק לשיחות) ב-019.
האמת היא אני שומע רק מוזיקה והרצאות מיוטיוב , מה אני יכול לעשות ? על הקו שלי ומה שאני משלם לפאלפון 58 שח?לא יקר בכלל.
חבילת דור 5 עם 1000 ג'יגה עולה 54 שקל בחודש.
בחברת פלאפון. לקוח חדש.
אז למה אתה צריך חבילת דור 5 עם 1000GB גלישה ?האמת היא אני שומע רק מוזיקה והרצאות מיוטיוב , מה אני יכול לעשות ? על הקו שלי ומה שאני משלם לפאלפון 58 שח?
היום 50 ג'יגה זה שום דבר. ואין בכלל בפלאפון מסלול עם 100 או 200 ג'יגה.אז למה אתה צריך חבילת דור 5 עם 1000GB גלישה ?
את אותו דבר תעשה חבילה רגילה עם 50GB גלישה
לא יודע מה השימושים שלך, אבל מאות ג'יגה זה ה-מ-ו-ן.
אני מחשיב את עצמי כמשתמש כבד שמשתמש ב-WIFI רק בבית, גמני משתמש בסלולרי כנקודה חמה ולא מגיע ל-50GB גלישה.
גם השואל ציין שעיקר הגלישה שלו זה לשירים והרצאות, לא משהו היסטרי שדורש 1000GB.
גם לפלאפון יש חבילות גלישה קטנות יותר, אני ואישתי על חבילות גלישה של.... 50GB בדור 5, והאמת שאלא אם אנטנת דור 5 צמודה לך למכשיר (ואין הרבה אנטנות דור 5) לא תרגיש הבדל היסטרי במהירות, ושוב בשביל שירים והרצאות דור 5 לא עוזר בכלום.
דרך אגב, ברירת המחדל של 019 היא גלישה על האנטנות של ...... פלאפון.
אני רק קו אחד גולש הרבה ברשת מהנייד עובד עם המכשיר,נעימת המתנה ללא תשלום למפעיל ניתן לעשות אז זה?58 ש"ח לחודש זה יקר רצח, זה המחיר שאני משלם ל-3 קווים (אחד רק לשיחות) ב-019.
תעבור מסלול. מהמסלול שלך כיום.אני רק קו אחד גולש הרבה ברשת מהנייד עובד עם המכשיר,נעימת המתנה ללא תשלום למפעיל ניתן לעשות אז זה?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.