שאלה...

Lechko82

New member
שאלה...

מילה ששמעתי בכמה שירים קובניים וכנראה שזה מן סלנג שלהם, מישהו יודע מה זה jineteros או לחלופין jineteras... לבחירתכם. אלכס

Lechko82

New member
זה לא זה...

אולי זו המשמעות המילולית, אבל למילה פרש אין שום קשר לאף אחד מהשירים. אם יש לכם פירוש סלנג שיכול להתאים לי אני אשמח לשמוע. אלכס

rmoses1

New member
אולי תכתוב לנו באיזה שירים ?

או אולי שורה משיר שמוזכרת בה המילה הזאת ? ראובן

Lechko82

New member
הדוגמא הכי בולטת...

יש בהרבה אבל שיר שזה חוזר הרבה זה La jintera של willie chirino קלטתי את המשמעות של השיר, ולפי המשמעות מתבקשגם הפירוש למילה הזאת, אבל ממש לא מסתדר עם מה שאתם אומרים. תודה שאתם מנסים בכל זאת :) אלכס

rmoses1

New member
בסלנג הקובני הכוונה לפרוצה

עכשיו זה מסתדר לך ? ראובן

Lechko

New member
חח כן, תודה.

בהחלט מסתדר תודה. צפו לשאלות סלנג נוספות בעתיד :) אלכס

Lechko82

New member
שאלה...

יש לך מקורות שמשם אתה מוציא את זה או שזה קשר אישי שלך? יוצא לי לחפש כל מני סלנגים (בתור אחד שמכור קשות לטימבה) די הרבה וזה מפרך למדי כמו שאתה בטח מתאר לעצמך... אם יש לך מקורות אתה מוזמן לשתף :) אלכס

Hurakano

New member
אחי

אין לי מה לחפש בסלנגים אחרים, הסלנג היחיד שאני מכיר ואוהב וטורח ללמוד זה הארגנטינאי, ואני נעזר בידידים וידידות מארגנטינה... וגם בחברי הפורום לפעמים כמו שאתה יכול לשים לב אם אתה מחפש אתר על סלנגים, יש בקישורים של הפורום עמוד טוב שיש בו את הסלנג של כל מדינה, זה יכול לעזור... אם אתה ברמת ידע טובה בספרדית, תתחיל לעשות חברים חדשים מהמדינה/מדינות שהסלנג שלהן מעניין אותך... וצ´יק צ´ק תיכנס לעסק עם האינטרנט לא עוזר לך, אנחנו פה כדי לנסות לעזור. יש פה ארגנטינאים וחבר´ה שמבינים בסלנג של ספרד אבל אם אתה מחפש סלנג של ונצואלה, פרו, קולומביה... האיזור הזה... אני יכול לעזור לך. אם יש לך המון סלנג לפרש ואתה צריך עזרה דבר איתי בהוטמייל - [email protected] אם זה פה ושם, אתה תמיד יכול לשאול פה, אני לפחות אנסה לעזור לילה טוב

Lvt

New member
היי אלקס

JINETE זה מי שרוכב על סוסים, מתאים לך עכשיו אולי ??? מרסלו.

למעלה