שאלה

theTgamer

New member
שאלה

שלום לכלבה שלי יש בעיה והיא שכל פעם שאני לידה היא מסובבת את הראש לכיוון השני [ אני מדבר על מרחקים של 30 ס"מ ] ניסיתי לחשוב מה זה והבנתי שזה בגלל שהיא לא אוהבת שנושפים עלייה - בגלל הנשימה שלי - מה עושים לעזאזל ? נ.ב הכלבה שלי זו הכלבה שלפני כמה חודשים בלעה עכבר חי -=זוכרים את הסיפור ...

reuven4u

New member
למה שתאוהב את זה?!?!?!?!?

גם אני לא הייתי אוהב במקומה.... יכולים להיות הרבה סיבות, למשל הכלבה שלי גם לא אוהבת כשאני מסתכל לה בעניים (בין הזאבים מבט לעניים = "אני לא משטפן- יאללה קרב!!!!") אבל לכלב שלי לא יכפת... כל כלב- והאופי שלו! אם היא לא אוהב - אז למה אתה מחייב אותה?!

זיו25

New member
היא כנראה עושה את זה כי

היא חוששת ממך. תחשוב איך בן אדם היה מתנהג אם היית פועל בצורה דומה. מכיוון שכלב זו חיה חכמה, הוא מסובב את הפנים ממך. ישנם כלבים שהיו מלקקים את הבעלים שלהם. אני מעריך שאם היית מנסה ליישם את זה על גבי חיות מבוייתות פחות, היית חוטף ביס (מעכבר למשל, או פר). בברכה, זיו.

מבט בעיניים של כלב מראה לו שאתה

בעמדה מעליו מכיון שהיא יודעת שהיא "נחותה" לך בלהקה שלכם (דהיינו הבית) אז היא לא מנסה להראות שמקומך מאוים ומוותרת מיד, הרכנת הראש שלה ( או הפניית המבט לכיוון אחר ) מראה על ויתור.

theTgamer

New member
מטומטמים

היא לא יודעת כלום כי היא ישנה טוב תשמעו מה אני יגיד לכם ! אתם קצת מטורפי ם עם העצות שלכם

זיו25

New member
תודה שהארת את עינינו

עם מידע יקר ערך זה. ועכשיו אני שואל את עצמי מה אתה מחפש לה במרחק 30 ס"מ מהאף, בפרט אם היא ישנה. אם אתה מחפש פרעושים, יש תכשירים לדברים האלה, שיקלו עליך את העבודה. ותודה על הברכה בכותרת ההודעה, חג שמח גם לך! בברכה, זיו.

reuven4u

New member
אבל´ה - אתה מטומטם-כי ...

...לא הבנת כלום! מה שרציתי להגיד לך - שגם לך לא היה נעים אם משהו אחר היה תוקע את הפרצופו לפרצופך! (לא משנה אם אתה ישן או לא) תחשוב לפעמים.... גם יכול להיות שחולמת עליך ויש לה סיוטים...

reuven4u

New member
אבל למה אפשר לצפות מילד בן 15

שמתעניין איך להשמין, :))) (חחחחחחחחח) מה ההשפעות של הגראס, (תגדל תבין) ולא יודע איך מחשבים שטח של טראפז.... (כשתגדל גם לא תבין ) אז הוא מציק לכלבתו הישנה...

למעלה