שאלה...

Psycho MC

New member
שאלה...

יש את הדפנדר הזה בשם ALICARTE מבורדו... הכנסתי אותו ל-Short List שלי, ואחר כך הודיעו לי שבעוד 6 חודשים החוזה שלו עם בורדו ייגמר ואם לא יוחתם שוב אוכל להשיג אותו בהעברה חופשית. ישר הלכתי לשחקן הזה ולחצתי על Approach to buy ואחרי כמה ימים סירבו לי. מיד אחרי זה ניגשתי עוד הפעם לשחקן וראיתי שיש אפשרות חדשה בתפריט ה-Action שאומרת Approach to sign. לחצתי על זה ואחרי כמה ימים קיבלתי הודעה שאומרת שהשחקן הסכים להצעה שלי. הבעיה היא שהחוזה שלו עם בורדו עוד לא נגמר ואפילו נשארו 6 חודשים! כתוב לי גם שההעברה תתקיים ביולי (הגיוני, כשיעברו 6 חודשים). האם הקבוצה תוכל להציע לו חוזה חדש במשך הזמן הזה? או אולי כשיהיה לי מצב כזה עם שחקן שלי, שהחוזה שלו ייגמר עוד כמה חודשים וכבר יציעו לו חוזה בקבוצה אחרת, אז אוכל לבטל את ההעברה ולחדש את החוזה? מקווה שהבנתם מה רציתי...

ofer16

New member
אי אפשר.

שישה חודשים לפני סיום החוזה של שחקן, קבוצות אחרות רשאיות לנהל איתו משא-ומתן, ואם הוא מסכים, הוא יעבור אליהן בתום החוזה. ברגע שהשחקן הסכים, רק הקבוצה שקונה אותו רשאית לבטל את ההעברה. שחקנים מתחת לגיל 24 שעוברים בסיום החוזה שלהם, מזכים את קבוצתם בפיצויים.

למעלה