שאלה..... לאיזה שירים של STAIND יצאו קליפים??????
W WickeDevil New member 19/12/02 #2 הידועים לי ../images/Emo60.gif its been a while outside fade for you לא ידוע לי יותר אבל אני לא ממש מעריץ שלהם
הידועים לי ../images/Emo60.gif its been a while outside fade for you לא ידוע לי יותר אבל אני לא ממש מעריץ שלהם
ש ש ו ק ה New member 20/12/02 #6 תנסה להוריד אני ראיתי את הקליפ רק פעם אחת בחיים שלי לפני אלף שנה ואם אני זוכרתת נכון יש בו איזה שעון ואיזה קיר שנשבר או משהו כזה...
תנסה להוריד אני ראיתי את הקליפ רק פעם אחת בחיים שלי לפני אלף שנה ואם אני זוכרתת נכון יש בו איזה שעון ואיזה קיר שנשבר או משהו כזה...
U UnderLittleJunkie New member 21/12/02 #7 יש מצב שיש אותו בקאזה.? סורי שאני כזה עצלן לבדוק בעצמי פשוט ברגע שאני נכנס לקאזה אני לא יוצא...
ש שלאצניק מרמתיים New member 21/12/02 #8 יש אותו באתר הלהקה staind-online.com יש שם דף הורדות יש שם הסבר איך להוריד.. (דרך AIM)
M Master Boo New member 19/12/02 #4 הרי לך המוכרים יותר- It´s been awhile outside fade for you והמוכרים פחות- home mudshovel just go אם אני לא טועה יש עוד איזה קליפ של הסולן עם להקה אחרת, אבל לא זוכר איך קוראים לו...
הרי לך המוכרים יותר- It´s been awhile outside fade for you והמוכרים פחות- home mudshovel just go אם אני לא טועה יש עוד איזה קליפ של הסולן עם להקה אחרת, אבל לא זוכר איך קוראים לו...
G GUIDANCE New member 27/12/02 #13 אפחד לא קונה את הDVD?! אז חוץ מהUNPLUGGED יש שם כמה קליפים (MUDSHOVEL,FADE,OUTSIDE,EPIPHANY) ומאחורי הקלעים של FADE... ממש נחמד.
אפחד לא קונה את הDVD?! אז חוץ מהUNPLUGGED יש שם כמה קליפים (MUDSHOVEL,FADE,OUTSIDE,EPIPHANY) ומאחורי הקלעים של FADE... ממש נחמד.