שאלה ...

utopia 111

New member
שאלה ...

בתור אחד שרק בזמן האחרון גילה את רדיוהד, הלכתי וקניתי בפנאטיות את כל הדיסקים שלהם שמצאתי, השאלה שלי היא האם יש לי כבר את כולם. יש לי את : the bends, pavlo honey, ok computer, amnisiac, kid a, my iron lung וזה עם השירים מההופעות החיות. יש עוד ?

Superunknown1

New member
ש עוד כל מני בי-סיידים, שולי.

סלח לי מעט על הבוטות- בתור אחד שרק בזמן האחרון גילה את רדיוהד אשכרה הלכת וקנית את כל האלבומים?! כסף לא גדל על העצים, יו נואו...

Idioteque

New member
עד היום שמעתי

רק את Airbag- how am i driving שזה בי סייד חמוד, יש בו שיר אחד שהוא מושלם לטעמי- meeting at the aisle. אם אתה יכול, תוריד אותו.

n0nick

New member
זה EP

בי-סיידס הם השירים שמצטרפים ל-EPs אבל לא נכנסים לאלבומים.. בי-סיידס מומלצים: Pearly*, Talk Show Host, Permanent Daylight, Lift.

e-shfiyut

New member
כועסת! ../images/Emo46.gif מאוד כועסת! ../images/Emo46.gif

או יותר נכון מקנאה. יש לך כמה שקלים מיותרים, אני צריכה להגיע לבאר-שבע... ארררררררררג.
porcupine tree - strip the soul

utopia 111

New member
לא ! אתם לא מבינים !

אני קניתי אותם לאט לאט, אבל התחלתי לשמוע רק בזמן האחרון. הלוואי שהיה לי כסף מיותר, אני פשוט פסיכופת של דיסקים, כל פעם שאני מקבל כמה שקלים אני רץ לחנות דיסקים הקרובה וקונה עוד משהו. מי צריך כסף לאוכל ? אני מעדיף להוציא על דיסקים.

utopia 111

New member
זה לא שלא שמעתי

את הדיסק הראשון של רדיוהד שמעתי אצל חברה, ולא התעצקתי בו כל כך טוב, אבל אהבתי אותו, ואז התחלתי לקנות, וכל פעם שמעתי, אבל אתה יודע איך זה, שרק אחרי כמה זמן שאתה שומע משהו ואתה מגלה עד כמה הוא טוב, ומאז אתה לא יכול להפסיק לשמוע אותו.

Major Thom

New member
לא אתה .. את.

וזה מאד תלןי בבנאדם, אני מניחה. אני בד"כ יודעת אם אני אוהבת משהו משמיעות ראשונות (זה היה ככה עם רדיוהד, בכלאופן). זה קטע מאד אינדיווידואלי, אני מניחה
belly - someone to die for

utopia 111

New member
קודם כל מצטער על ה "אתה"

ודבר שני, את מבינה אותו, זה בדיוק כמו שאמרת, גם אני יודע אם אני אוהב משהו משמיעה ראשונה, וזה מה שקרה לי עם רדיוהד. אחרי הראשון ראיתי שהם טובים והמשכתי לקנות, והתכוונתי שככל שעבר הזמן ושמעתי אותם יותר, אהבתי יותר. יש לי תיאוריה שלמה כזו , שנקראת "השמיעה השנייה" , וזה קורה לי עם המון שירים, זה קורה שאני שומע שיר המון המון פעמים, ואז בפעם המי יודע שאני שומע אותו, פתאום אני מגלה אותו מחדש, כאילו, אני מגלה בו הרבה דברים שלא שמתי לב אליהם, וזה הרבה דברים שעושים את השיר. וזה קורה לי המון, את בטח מכירה את זה.

אצלי

קורים דברים כמו אחרי שאני שומעת איזה שיר כמה מליוני פעמים וחושבת שהוא לא משהו בפעם השמונים אלף טריליון אני יחשוב שזה הדבר הכי גאוני שאי פעם שמעתי (זה בעיקר קורה כי אני שונאת שירים מז´וריים, לוקח לי הרבהה זמן לאהוב אותם). חוץ מזה גם קורה לי מה שאת תארת, לגלות שיר מחדש אחרי הרבה שמיעות. יחי תאוריית "השמיעה השניה"!
lou reed- perfect day

גם לי... :)

העניין הזה של השמיעה השניה קורה לי במיוחד הרבה עם רדיוהד, לא בהכרח שאני לא אוהב את השיר בשמיעות הראשונות אבל אני מגלה מחדש הרבה שירים שלהם. קרה לי אתמול עם מייט בי רונג.

טוב אני גם אתן דוגמא

דווקא של פינק פלויד, השיר echoes שמעתי אותו המון פעמים, ואז באיזה שמיעה אחת פתאום הבנתי שיש שם עוד ערוץ של גיטרה שלא שמעתי קודם, זה תמיד היה שם אבל זה היה קטן כזה, ברקע, לא שמתי לב, לשמוע עם אוזניות לפעמים מגלה את הדברים האלה.

n0nick

New member
ובכלל

אני לא חושב שאפשר לאהוב את Kid A בשלמותו בשמיעה הראשונה, או השניה. בזמנו קניתי את OKC ואת Kid A יחד, והשתדלתי לא לקפח אחד לעומת השני. אז ב-OK התאהבתי ביום הראשון ואת Kid A עברו כמה שבועות טובים עד שהבנתי והפנמתי (והיום אני מעדיף אותו על אוקיי) (אבל זה משתנה כל הזמן)

utopia 111

New member
:)

אני ממש שמח שאתם מסכימים עם התיאוריה שלי. וגם לי קרה מקרה דומה לזה שקרה ליונתן, רק שאצלי זה קרה עם okc, ו the bends בהתחלה הייתי בטוח שאוקיי הרבה יותר טוב, והיום אני מגלה מחדש כמה דה בנדס טוב, לפעמיםם אפילו יותר טוב מאוקיי.

למעלה