שאלה....

stilgur

New member
שאלה....

1. אם אני מתחתן עם אזרחית אמריקאית שגרה בישראל, האם אני מקבל דרכון/אזרחות אמריקאית מידית או גרין קארד ? 2. ואם גרין קארד, תוך כמה זמן אני אקבל אזרחות בהנחה ונעבור לגור שם ולחיות שם ? 3. האם מצב של "ידועים בציבור" נחשב אצל שלטונות ארצות הברית בארץ או שם כזוג נשוי ומוכר כחוק ? אם התשובה לכל השאלות הנ"ל היא "כן" אני אפקוד את פורומכם לעיתים יותר קרובות...

כנראה שלא נראה אותך הרבה...

כי לשאלות שלך לפחות כפי שכתבת את שתי הראשונות אי אפשר לענות בכן או לא. ולפי מיטב ידיעתי, אז ככה: 1. אתה מקבל גרין כארד על תנאי למשך שנתיים, אחרי שיהיו בטוחים שהנישואין לא לצורך "עבודה" על משרדי ההגירה - תקבל גרין כארד. זוכר את הסרט עם הצרפתי ההוא עם האף הגדול (לא דה-גול) - אז מצבך דומה. 2. לקבל אזרחות מגרין כארד - מספר אצבע טוב - 5 שנים. 3. כן. ידועים בציבור מוכרים מבחינת החוק כבני זוג, צריך להביא הוכחות, כמו: חשבונות בנק משותפים וכו´

stilgur

New member
אולי בכל זאת...../images/Emo13.gif

זוגתי ואני חיים וגרים יחדיו כשנה פלוס רוצים להתחתן ולאחר מכן לעבור לארה"ב, זה הסיפור בגדול. לאף הגדול קוראים ז´ראר דפרדייה. ואני חושב שמצבי אינו דומה לאף...
1. האם אפשר להגיש בקשה לגרין כארד על בסיס ידועים בציבור בעלי "הסכם יחסי ממון" ?

לא

אין אפשרות להגיש בקשה לגרין קארד על סמך ידועים בציבור. בכלל, הסטטוס הזה נחשב בארה"ב רק לצרכים כמו ביטוח רפואי ותעסוקה ולא לצורך מיסוי, הגירה וכו´

למעלה