שאלה ?

bennyriz

New member
שאלה ?

שלום לכולם חברה, רציתי רק לציין קודם שזה אחלה פורום והורדתי המון שירים שירסמתם פה ומצאתי כמעט כל מה שחיפשתי. תודה לכם חברה ! עכשיו השאלה שלי היא כזו.. מישהו מכיר שיר סלסה שיש בשיר מילה שחוזרת כל הזמן משהו כמו "זום זום זום" תודה מראש.

../images/Emo92.gif../images/Emo101.gif

ANY TIME
ולשיר שאתה מחפש: Tito Rodriguez - Sun Sun Babae אחלה שיר
~תהנה~

Lechko

New member
mambo yo yo

כמו שכבר כתבתי, mambo yoyo בגרסא המוכרת שלו (מלבד זו של טיטו רודריגז כמובן), מבוצע ע"י Ricardo Lemvo & Makina Loca ובהחלט שווה את ההשקעה שבחיפוש שלו :) אלכס

bennyriz

New member
תודה על העזרה

תודה שחר !
זה אכן השיר שחיפשתי !
איזה כיף !
ולולה לוליטה אני בן ! אז בפעם הבאה לא להתבלבל בבקשה דרך אגב השיר La Sonora Carruseles - Ave Maria Lola קצת מזכיר לי תשם שלך

reina1

New member
יו אני ממש לא אוהבת את השיר הזה...

דרך אגב אני קוראת לו "שומשום".
מישהו שמע את החדש של אינדיה, seduceme? שיר מ-ה-מ-ם!

reina1

New member
כמה סיבות:

1) פקטור הלעיסה. עד כמה שיר נטחן במועדונים, למשל דימה קה קיירס של גראן קומבו. 2) פקטור העמידות. עד כמה שיר יכול לעמוד ברוטציה מסיבית של להיט רציני. 3) רמת העניין. האם שיר מעניין מבחינת שימוש בצלילים, במקצב, בשירה וכו´. למשל מרקומבה של לוס טיטאנס, ודיסקו אסוקר של לוס ואן ואן: שימוש ייחודי במקצב, עשיר בסינקופות, משהו שבאמת גורם לך לזקוף אוזניים ולהקשיב. מהבחינה הזאת שירי TIMBA יותר מעניינים מסלסה שמושמעת בד"כ במועדונים. שומשום (זום זום) מהבחינה הזאת הוא שיר שגרתי מאוד ש"זכה" לרוטציה מעל ומעבר לרמת העמידות שלו ורמת העניין. זה לא שיר שמחזיק לי את האוזן, ואני שומעת אותו לפחות פעם בשבוע מאז שהתחלתי לרקוד (שנה ו-8 חודשים). זה יותר מדי. קח למשל את און מונטון דה אסטריאס של פולו מונטנז. איזו הרמוניה ועושר צליל. אני שמעתי אותו המון מאז תחילת אוגוסט ואני עדיין נשפכת ממנו לגמרי בכל השמעה. לשומשום אין את זה, פשוט אין. זה סתם שיר.

און מונטון דה אסטריאס

זה באמת שיר יפה !! ו..לדעתי מרקובה (לדוגמא) זה שיר מאוד משעמם.. שיר ארוך! שרוב השיר אותו הדבר... אז בהתחלה הייתה הדלקות קטנה על השיר אבל כעיקרון אני לא מת על השיר.. אני יכול להגיד לך שזום זום זום זה שיר הרבה יותר יפה... אבל על טעם ועל ריח אין על מה להתווכח!
ככה שהכל זה עניין של טעם...

reina1

New member
מרקומבה הוא מדהים משתי סיבות:

1) הפסנתר בהתחלה 2) אין על השיר הזה בשביל תרגול שיינס שאהבה נפשי. זה מושלם לשיינס.

bennyriz

New member
בטח שאת לא אוהבת אותו..

אם את מכירה אותו כבר הרבה זמן אז הוא נמאס לך.. אבל אני חדש בתחום והוא נקלט לי באוזן כשיר יפה ! עם הזמן בטח גם הוא ימאס כמו כל שיר נטחן אחר.

reina1

New member
אני לא אהבתי אותו כבר מההתחלה...

זה פשוט סתם שיר לדעתי... לא תפס לי את האוזן אף פעם.

תשובה

זה לא שיר סלסה אלא שיר קפוארה... וואי יש לי את השם למעלה בחדר שלי... פעם הבאה שאני אכנס אני ארשום לך

bennyriz

New member
על איזה שיר דיברת ?

אתה מדבר על Tito Rodriguez - Sun Sun Babae חוץ מזה, אתה יכול להשביר בפשטות למי שלא מבין מה זה אומר קפוארה ?

למעלה