שאלה..

LordNor

New member
עד היום היו 2 מפגשי פורום../images/Emo70.gif

המפגש הראשון התקיים בקניון עזריאלי. איך להגיד, נחל קצת כשלון בגלל נוכחות דלה של גולשים ובואו של מנהל הפורום דני מיכאלי רק לכמה דקות איכזבה את רוב הגולשים.. המפגש השני התקיים בבאולינג שבראשון לציון ואכן נחל הצלחה ובאו הרבה אנשים מעל הצפוי. ואם מישהו חושב שיש מקום לתכנון מפגש שלישי, זה הזמן להחליט..

0מור0

New member
אוקי.. אממ....

וואלה?.. מגניב:) ויהיה מפגש שלישי? אם יהיה אני אוכל לבוא גם?

LordNor

New member
למור..

כולם מוזמנים למפגש במידה ויתקיים (אין דבר כזה שמונעים מאדם ספציפי לבוא למפגש). והמפגש השלישי תלוי במי שמוכן להשקיע בתכנון וארגון המפגש... דעי לך שארגון מפגש מצריך קביעת תאריך למפגש וכן מיקום המפגש ואח"כ לברר כמה גולשים מבטיחים את בואם. ויש צורך לתאם עם בעלי המקום שבו עושים את המפגש. והשאלה היא, מי יירצה לקחת את כל האחריות הזאת? לא אני
וכמו שאמרתי, מי שמעוניין בארגון מפגש שלישי, זה הזמן להחליט...

0מור0

New member
וואו..

דבר ראשון, אני אף פעם לא אירגנתי כזה דבר.. ככה שאין לי ממש מושג... אבל אין לי בעיה לעזור... דבר שני.. אני ממש רוצה לבוא למפגש (אם יהיה), לפגוש את כולם וכו´.. אבל אני די חוששת מזה שאני ארגיש לא בנוח.. כלומר, אתה מבין למה אני מתכוונת?... (ואם זה נשמע לך פוגע או משהו כזה, אז זו לא כוונתי!)...

LordNor

New member
ל ../images/Emo41.gif מור ../images/Emo41.gif

ברצוני להזכיר לך שבמפגש הראשון היו די חששות בחלק גדול מהגולשים... ותכנון המפגש הראשון תוכנן במשך מספר חודשים ולמרות החששות באו מספר גולשים בודדים שהיו בניהם אלו שחששו לבוא אבל התברר שהיה דווקא נחמד לדעת מי מתחבא מאחורי הכינויים ולדבר על כל נושא שבעולם. אין סיבה שלא תרגישי בנוח במידה ואת לקוית שמיעה כמונו, לכולנו יש אותה מגבלה שהיא הלקות שמיעה. וכן גם במפגש השני שהיה יותר מוצלח מהראשון. ואם מישהו חושב לארגן מפגש שלישי, גם אני אשמח לעזור... (לפחות אשתדל..) |דגש|אנשים, לפחות תגיבו לשרשור הזה, גם לכם יש חלק בזה

אני אשמח לארגן (שוב אני אהה???)

אבל לא כרגע, כי כרגע יש לי הרבה דברים על הראש
וחוצמזה אני עובד, אבל חשבתי שבאחד מימי הפנאי (יש איזה חג או חופש בקרוב?...) נתארגן בשעות הצהריים לעשיית ברביקיו על האש במרכז
, מה דעתכם? נשמע טוב? נארגן גם משחקי חברה ועוד... תציעו תאריך טוב ונוח לכולם?...

Nשמה

New member
אמממ...

אני כבדת שמיעה ואני דיי חדשה בעסק הזה של החירשים ושפת הסימנים וכול זה לכן אני לא מכירה כול כול הרבה חירשים מהפורום (רק חלק) אז אם יהיה מפגש פורום בכיף אני אבוא בשביל להכיר חרשים... באמת יכול להיות נחמד להכיר את האנשים שמסתתרים מאחורי הכינויים... אבל רציתי לומר שאם תארגנו מפגש פורום בבקשה תשתדלו שזה יהיה בת"א... אוקיי?... אגב מור היא בחורה שומעת ולא לקויית שמיעה... תקרא את מה שהיא כתבה לפני שבועיים :)...

0מור0

New member
אמממ..

זה העניין, שאני לא לקויית שמיעה, אלא שומעת... בגלל זה אני די חוששת.. אתה מבין?

0מור0

New member
אני לא יודעת איך להסביר את עצמי..

אממ.. אני לא ממש יודעת מה לומר, כי... בכל זאת- אתם ליקויי שמיעה ואני שומעת, אתם לא רואים שיהיה מצב לא נעים? אולי לא מבחינתכם, כי אני זו ששונה.. אתם מבינים למה אני מתכוונת?..

LordNor

New member
כמו שאתי אמרה, אין לך מה לחשוש...

אנחנו לא נושכים
. וקחי דוגמא, במפגש הראשון של פורום וואלה נכחה גולשת שומעת שבעיקרון רק קוראת בפורום והיא השתלבה הייטב. וכדמוני שאת תשתלבי הייטב, המטרה של המפגש, להכיר גולשים חדשים שעוד לא יצא להכיר אותם. ונשמח מאוד להכיר אותך גם למרות היותך שומעת. קחי בחשבון שגם בחיי היום יום אנחנו נמצאים בחברת שומעים ולא רק עם לק"ש. מקווה שהבנת.

0מור0

New member
ברור...

זה ברור שאתם לא נושכים.. אבל אני טיפונת חוששת.... כי בטח יהיה לי טיפה לא נעים, וגם אני למדתי עם לק"שים ודיברתי איתם.. טוב.. נסתדר.... אוף... אני מבואסת עכשיו.... הייתי אמורה לקבל חתולה מהמחנכת שלי (היא חיפשה למי לתת אותה), ואמא שלי לא מרשה... אוווף! זה כזה מעצבן.... כל הזמן אני מבקשת ממנה שנקנה חתול, ולא, לא צריך, העיקר אחותי הביאה כלבה הביתה... אין לי מצברוח עכשיו..

למעלה