שאלה

magman

New member
שאלה

קרה לכם שאחרי שציירתם פעם משהו, הרגשתם כאילו אתם מתחברים ולבר המסויים הזה מבלי יכולת להסביר לאחרונה אני מצייר פעמים רבות את אותו דבר להקת רוק דמיונית שהמצאתי slater וזה קורה כל הזמן

HackMachine

New member
דה..

תסתכל עליי ועל הדינוזאורים שלי

Supermans girl

New member
שאלה לי אלייך

בעצם שתיים- אחת- הדף שעליו אתה מצייר- הוא חלק מבלוק עם דפים אדומים? או שיש כזה אפקט במחשב או מה? עם איזה סוג (וצבע) עיפרון אתה מצייר?

HackMachine

New member
החומרים..

לסקצ'בוקים שאני משתמש בהם יש צבע צהבהב. אלו דפים עבים יחסית וקצת מחוספסים. הבעיה היא שבסריקה הם קצת מאבדים מהיופי שלהם אז אני משחק עם הצבעים בפוטושופ. אני משתמש בעיפרון מכאני 0.5B רגיל.

ailag

New member
למה אתה מצייר רק דינוזאורים?

סתם! סתם! לא לסקול!

Lotus floweR

New member
לא.

אני מציירת בדרך כלל פיות. אני שונאת לצייר פיות. אני *יודעת* לצייר פיות. גם זה בקושי. פעם ציירתי באנשי שהיה לי איזה חיבור קטן אליה....בעצם זה רק השיער. אני אוהבת ציורים פסיכודלים. אני לא יודעת לצייר דברים פסיכודלים. רק ילדות קטנות ופסיכופתיות, שם זה נגמר. טוב, זה לא מעניין אף אחד. אפילו לא אותי... רות סוף.

Lotus floweR

New member
לא.

אני מציירת בדרך כלל פיות. אני שונאת לצייר פיות. אני *יודעת* לצייר פיות. גם זה בקושי. פעם ציירתי באנשי שהיה לי איזה חיבור קטן אליה....בעצם זה רק השיער. אני אוהבת ציורים פסיכודלים. אני לא יודעת לצייר דברים פסיכודלים. רק ילדות קטנות ופסיכופתיות, שם זה נגמר. טוב, זה לא מעניין אף אחד. אפילו לא אותי... רות סוף.

PurpleGoat

New member
בבדאי..

כל הזמן =) ד"א- הלהקה שלך ממש חביבה! =) אהבתי את המתופף (נו ומה עוד חדש..), זה ההוא עם הכובע, נכון? סתם ניחוש פרוע.. ו.. שמת לב שלסולן יש פירסינג ב.. עפעף?? נראה לי כואב משהו.. זה אמור להיות קצת יותר למעלה.. בגבה =)

ailag

New member
נחמד

רציתי להגיב אבל יש לי 'יובש ביקורתי' :) (אם קיים דבר כזה) אז.. זה נחמד. אם הראשונה קופצת אז זה לא ברור - היא נראית כאילו היא נתקעה בפוזה הזו והוטסה.

למעלה