שאלה...

שאלה...

אני לא ממש מבין בתחום,אז יש לי שאלה: אני מדמיין כמעט כל הזמן דברים בראש-מדמיין איך אני נהייה פתוח יותר,החיים מסתדרים וכו' וכו' וכו',ואני ממש "חולם" הרבה נקרא לזה-אם בשיעורים,באוטובוס,בבית... אז השאלה שלי היא:האם זה בעצם דמיון מודרך מה שאני עושה? למרות שמכעט אף פעם זה לא עבד....כמעט

שאלה מעניינת, אנסה לענות

אם כי גם אני רק לאחרונה התחלתי מאוד להתעניין בנושאולא מומחית בתחום
. מעבר לחלומות, האם אתה מאמין שמה שאתה מדמיין אכן יתגשם? האם אתה מודע לכוחות שיש בך כדי להגשים אותם? אני יכולה לומר שגם אני מרבה לחלום בהקיץ והמווןן! רק שאני מדמיינת דברים שדווקא קרו בעבר ואני מדמיינת אותם קורים אחרת, כמו שהייתי רוצה שיהיו. אם לא זה, אז אני מדמיינת שאני נפגשת עם אנשים שאני רוצה להכיר, או שהכרתי אבל מדמיינת שאני מכירה אותם בנסיבות אחרות מאלה שהכרתי אותם באמת. בקיצור, דמיון פרוע יש לי.

אני מדמיין על הכול....

מדמיין איך מתפחתחת חברות ביני לבין אנשים שבכלל אין להם מושג מי אני...אני מדמיין,ופעם האמנתי חזק שבאמת הדברים יקרו,עכשיו פשוט כבר כמה שנים רק נהייה רע יותר...אבל בגדול יש לי את האמונה שזה אפשרי ואני מדמיין הרבה וחזק..... והיו בעצם שתי דברים שדמיינתי שקורים,ולא ממש האמנתי שזה אפשרי,והם קרו.אבל חוץ מזה,לא ממש...

freearth10

New member
הדברים עוד יקרו

רק המשך לדמיין. אולי לא בפרטי פרטים, אבל באותה הרוח. יתכן שכרגע אתה חסום, מרגיש איכשהו תקוע, אבל עם הזמן דברים יתחילו להתבהר. לא לרבים ניתנת האפשרות הזאת, היכולת לדמיין בקלות שכזאת. שמור עליה. מאיה

למעלה