שאלה

ניר M

New member
שאלה

כולנו אוהבים לדוג דגים ולאכול דגים אבל יש לי שאלה יש כאן עוד מישהו חוץ ממני שמתענין באקווריומים. יש לי אקווריום מלא בדגים טורפים. מה לעשות אני גר בירושלים ככה שלדוג אני לא יכל כל יום אז לפחות זה :) ניר M

paluta

New member
לי יש אקוריום עם דגים נטרפים

זה ממש כמו בסרטים המצוירים אבל אמיתי החתולה עולה על האקוריום מזיזה בעדינות ללא חריקות את זכוכית המכסה ושולפת להנאתה דג פה דג שם היות והדגים מתרבים נוצר איזון טבעי חלקם כבר למד שכשפותחים את המכסה זה לא תמיד בשביל להאכיל אותם והם נשארים בתחתית חלקם לא. בכל מקרה זה נחמד לגדל חיות מכל הסוגים

Barracuda

New member
גם לי יש אקוריום אבל של מים מלוחים

(למי שיודע מה זה אומר). אני מגדל דגים של מים מלוחים זה 12 שנה מהראשונים בארץ וגם יש לי סרגוס בינוני באקוריום כ3 שנים. בקרוב תמונה.. תיקנתי את הסורק שלי במיוחד לכבוד הפורום ועכשיו אני סורק את כול התמונות של הדגים הגדולים ביותר שתפסתי+ הסברים על כול תפיסה.

אפשר לבקר אותך?

כשהסרגוס שלך יגיע ל-500 גרם תזמין אותי לבקר עם הבולונז החדש שלי. טוב?

Barracuda

New member
|ליוביוב הסרגוס כבר יותר מחצי קילו

אתה מ ו ז מ ן...

ניר M

New member
מה כן?

זה יפה לאללה אבל זה מלא עבודה מסובכת לא??? אתה מביא מים מהים או שאתה מוסיף מינרלים כל הזמן? איך הבאת את הסרגוס זה נשמע לי אדיר?

Barracuda

New member
התמונה של האקוריום שלי ../images/Emo19.gif

ניר זה ממש לא מלא עבודה ולא מסובך בסך הכול צריך את הידע, ואת המים אני מכין לבד. את הסרגוס הבאתי בדלי בתוספת בלון CO2. היה לי גם מרמיר אבל הוא לא יחזיק מעמד .

אוריא

New member
מדהים.

האקווריום שלך נראה מדהים. כל הכבוד. אין שם דגים מוגנים או משהו?

Barracuda

New member
ממש לא .... כול הדגים מסרילנקה שליד

הודו או מהפיליפינים.. יש רק דג אחד חדש שהוא סרגוס מים התיכון

Barracuda

New member
סרגוס נמצא מאחורי הריף ולא רואים

אותו אני יצלם תמונה נוספת בקרוב... וזה התמונה של האקוריום השני שלי שנמצא בסלון ריף בלבד ללא דגים 2.4 מטר גובה 80ס"מ. ובאקוריום הזה הטיפול הוא מאוד מאוד קשה ויקר אני שומר על טמפרטורה של המים קבועה 22 מעלות.

סרגוס

New member
איזה יופי........

אקוריום מעוד יפה!!! כל הכבוד! אבל אחי, סרגוס? זה עוד לא שמעתי... אני מתפוצץ מצחוק איזה קטעים ועוד חצי קילו זה ענק!!! תנסה להשיג לנו תמונה קטנה של הסרגוס... ובמה אתה מאכיל אותו? גמברי?

למעלה