קצת על אנגליה
אנחנו נמצאים במקום מאד אנגלי וכמעט ללא זרים.לחיוב אני כמובן יכולה לציין את האדיבות והשלווה בחיי היום יום. אבל עם אותה הנחמדות\אדיבות ישנה גם מעין הסתיגות שלהם. יש לי את יובל ושיין בנות 4וחצי ושלוש, אחת בבי"ס ואחת בגן. הבנות מבקשות כל הזמן להזמין חברים הביתה וכמעט בכל הפעמים שהעברנו טלפון אנשים מבטיחים ופשוט לא מתקשרים. אין פה "דף קשר" עם טלפונים(מסיבה בטחונית הם מתרצים) כך שגם אם הייתי מסכימה להתעלות על עצמי ולהזמין את עצמנו, זה דורש העברת מסר דרך הילדים וכו' בקיצור חיי החברה של הבנות מסתכמים בלהיות אחת עם השניה. מעבר לחוג ריקוד אין שום חוג אחר שהן יכולות להצטרף אליו. ובשילוב עם מזג אויר לתפארת- הציללו. ובנוגע למזג האויר, חורף זה כיף, אבל- לא כשהוא נמצא 80% מהשנה וקיץ- איך אפשר קיץ בלי האוירה של ים\בריכה ,ילדים חצי עירומים בחצר? אמנם יש לנו בריכת ילדים לתפארת....אבל אפשר להשתמש בה אולי פעמיים בכל השנה. והכי הכי , אנחנו מאד אוהבים לטייל ואכן יש מקומות נפלאים בבריטניה אבל שוב- מזג האויר- כבר קרה שבטיול לווילס (ובשלהיי הקיץ) נאלצנו לקפל את האוהל הענק ולברוח מהמקום המקסים על שפת נחל בגלל גשם זלעפות שתקף. בקיצור איך היתי רוצה שיהיה ביום יום: שיבקרו בבית ילדים אחרים, שתהיה לבנות תעסוקה מעבר לשעות בי"הס שיהיה גם קיץ ממשי ושנוכל לצאת בסופי שבוע עם קרוואן והכלבה לכל מיני מקומות נחמדים. מה את אומרת שרונה, תסריט מציאותי? תני לי קצת מעלות וחסרונות של החיים אצלכם. תודה