שאלה

שאלה

האם אפשר למחוק את הזיכרון של הADRESS, כלומר תמיד שאני כותב שם של אתר מופיעים לי פתאום שמות של כל האתרים שנכנסתי אליהם באותן אותיות ואני רוצה למחוק את האתרים האלה מהזיכרון וגם האם אני יכול לשלוט על איזה מהם ישארו בזיכרון ואיזה לא?

Ey@L

New member
תשובה

באקפלורר 5 ---------- כדי למחוק את כל מה שמופיע יש ללחוץ tools/internet options clear history אם אתה רוצה למחוק משהו ספסציפי (בלי להכנס לפרטים מה (-; ) כנס ל- C:\windows\history ומחק משם את הכתובת שברצונך למחוק. אם אתה לא משתמש באקפלורר 5 אתן לך הסברים אחרים..

אריק.....

New member
זה לא עוזר...

כלומר זה מחק לי כמעט את כל הקישורים אבל לא את כולם...למה?

Ey@L

New member
לא הגיוני!!!

אם אתה משתמש באקפלורר אז זה אמור למחוק את כ-ל הקישורים.

אריק.....

New member
עובדה אבל...

לדוגמא, לאחר שניקיתי את ההיסטוריה באופציות האינטרנט לחצתי על האות Z והופיע לי האתר של זולו... לחצתי על E והופיע לי אתר של EMP3FINDER וכו`... תשמע, אמנם כמעט כל הקישורים נמחקו אבל עובדה שלא כולם.למה? ושלא תחשוב שאני טועה, מיד לאחר שניקיתי את ההיסטוריה בדקתי ולא נכנסתי בינתיים לשום אתר וגם לא הייתי באותו אתר בדיוק לפני ההתחברות או משהו כזה...לא יודע... בקיצקוצ...אם אתה יכול תבדוק לי בקשה את הנושא... תודה.

Ey@L

New member
תנסה..

כנס למחיצת c:\windows\history ותנסה למחוק ידנית...

אריק...

New member
מצטער שאני מציק אבל...

תשמע, אם אתה מתכוון לספריית ההיסטוריה בתיקיית ווינדוס אז לאחר שמחקתי את כולה עדיין הבעייה לא נפתרה...למה??? יש לך איזה השערה?

zuli2

New member
השלמה אוטומטית

היי אריק מעורעריק .. (בנפשו?) :)- כנס באקספלורר לכלים , אפשרויות אינטרנט , מתקדם , ואז הסר את הסימון מהחלונית של `` השתמש בהשלמה אוטמטית של כתובות או אתרים באקספלורר`` והבעיה תיפתר ב ה צ ל ח ה !!!

למעלה