שאלה...

shabluELLA

New member
איכסססססססס../images/Emo5.gif

מה זה??? למה שמישהו ירצה לעשות כזה דבר?? למה שמישהו ירצה לדעת איך עושים את הדבר הזה... אני טוענת לאי שפיות.. וחוץ מזה זו לא בעיה לעשות את זה...כמו כל עגיל רגיל

g a n d i

New member
אל תגידי איכס על...אממ...עגילים!

זה אחד מהעגילים הנדירים ביותר שראיתי...ואני רוצה לדעת איך עושים אותו מ...אמממ...סקרנות *משפילה מבט לריצפה* :) בכל מקרה, העיניים שלו פשוט משגעות אותי...יש לו משהו ממש עצוב בעיניים, המבט שלו מטריף אותי...כמו של איזה כלב נטוש. אבל לא משנה עזבו אותי...

h o l l o w

New member
נראה לי ש........

פשוט תופסים חתיכת עור ומצמידים אותה, ואז מכניסים את המחט רגיל....

g a n d i

New member
אבל...

זה לא נראה עגיל אחד, זה נראה שניים. כמו אלה שעושים בין השפה לאף, הגיוני שזה אחד אבל זה לא נראה...

ומה דעתכם על העגיל הזה?

מה מגעיל? אימא שלכם! חחח... לא אכפת לי, אבל לי יש כזה, וממחר הוא בן שבועיים, כפרא. בכל מקרה, לשאלתך גנית, לא שאני מתיימרת להבין יותר מדי בפירסינגים אבל זה מתמטיקה פשוטה, לברטים (מתחת לשפה) ומדוזה (מעל לשפה העליונה) מדונות ומונרות (בצדדים של הפה.. נקודות חן יעני) ושאר חברים- נכנסים מצד אחד ויוצאים בצד השני (בתוך חלל הפה). באשר לעגיל שאת ציינת (אנטי-גבה) אין פתח יציאה בתוך הגוף (מה? יתקעו לו בתוך העין?) ולכן, מן הסתם שזה רק עגיל אחד... (אה, וזה לא ממש אני בתמונה, אם תהיתם)

g a n d i

New member
צודקת...

והעגיל ששמת הוא מדליק! אני ממש אוהבהת אותו, סחטיין עליך. לחברה שלי היה סמיילי, שזה גם יפה...( זה בתוך הפה, אי אפשר להסביר איפה, עזבו...) את מכירה?

g a n d i

New member
זה העגיל...

זה העגיל שהיה לחברה שלי. זה הפריע לי את היא הורידה אותו.

idan307

New member
איככככככככססססססססססס

מה זה???? איזה גועל כמעט הקאתי פה....

הממ.. תודה!

דיברתי פעם עם מישהי עם סמיילי, וכל הזמן הסתכלתי על זה, כי זה פשוט... שם! לא אוהבת אותו יותר מדי כי הוא מן תקוע בין השיניים. יותר יפה זה קריי ביבי (אותו דבר רק הפוך) רק שזה ממש הורס את השיניים ושות'....

g a n d i

New member
אני חושבת שאני יודעת

למה את מתכוונת...שימי תמונה זה יהיה ברור. יש את זה לידיד שלי מושיקו הגבר! זה מתחת ללשון...

למעלה