שאלה

shanyz

New member
אם אני אגיע אז גם לי הכי נוח ביום

שלישי ואביב, אני צריכה לדבר איתך...=)

gabrielle

New member
../images/Emo9.gif

איזה באסה.

*neta*

New member
לאאאאא רביעי

כי רביעי אני יכולה רק בבוקר וזה לא נוח להרבה.. טוב אפשר להמשיך ככה לנצח שלישי/רביעי..

shanyz

New member
../images/Emo13.gif זאת בעיה....אממ...

אוקי שכולם יכתבו פה: שלישי או רביעי. ? =) אבל אם עושים מפגש, באיזה שעות הוא יהיה?

*זינה*

New member
שלישי../images/Emo9.gif

בעיקרון אני יכולה להתאים את עצמי לכל יום, אבל אני בהחלט מעדיפה את יום שלישי, כי הוא יותר מתאים לי ל... משהו שרציתי לעשות...
הילה ועדי – אפשר אולי לשלב... להכיר את הזינאים למעריצי השבט וכו', או שאפשר לסדר שעות שיתאימו גם לכן. מתי המפגש שלכן? מקווה שיסתדר!

Dafi the Mighty

New member
לי לא אכפת.

אבל עדיף שנקבע כמה שיותר מהר- כי אז אני אוכל לנסות לסדר לי הסעה כמה שיותר מהר. ועל איזה שעות אנחנו מדברים? בוקר? צהריים? ערב? בוקר עד ערב? לילה? לפנות בוקר? וכ"ו...

*neta*

New member
גם לי הכי נוח שלישי...

אפשר בוקר (..11-12) או אחה"צ (4..). נניח שלישי בבוקר, שעה 11, נוח?

ברודי

New member
אני עדיין לא יודעת../images/Emo4.gif

יש לנו בדר"כ בפורים כזה בסניף מין... שוק פורים כזה... ויש את סעודת פורים בבית וקשה להשתחרר מזה... אז, נראה כבר...

לי הכי נוח ברביעי....

כי ביום שלישי בבוקר אני נוסעת דרומה ואני לא יודעת מתי אני אחזור...

סמייילי

New member
../images/Emo148.gifרבייייייעיייייי!!../images/Emo149.gif../images/Emo149.gif

המפגש של הפורום שלי ושל הילה הוא משעה שלוש עד.. מי יודע מתי.. אני לא רוצה להגביל אותם בזמן.. זה אומר שגם אני וגם הילה לא יכולות בשלישי.. בבקשה.. עם בפורים.. אז רביעי!! אני אביא את הנשקייה שוב!! סייס ושני פגיונות!! יש לי אחד חדש מיאו.. -עדי

danazi

New member
אם עושים שתי מפגשים אז.....

מעשה אחד בצפון אחד בדרום........ כי זה לא פייר נגיד בת"א אין סיכוי שאני יוכל לבוא..... או למשל הפוך נגיד חיפה האלה מת"א לא יוכלו אז שיהיה שווה עם עושים שתיים אחד בדרום ואחד בצפון אני אישית מעפולה ות"א אני לא יכולה לבוא וזה גם הסיבה שאני לא באה למפגש של סמיילי......

רכבת

New member
אני הפיתרון שלך!../images/Emo73.gif

נגיד שיש מפגש בת"א, ואת ממש ממש רוצה לבוא. זאת לא בעיה!
כל שאת צריכה לעשות, זה לקחת את ידידתי הטובה -
מונית
, עד ללב המפרץ, שם תחכה לך אחת מהתחנות שלי. ואת מוזמנת להשתמש בי!
אני עולה רק 55 ש"ח הלוך + חזור, וזינאים נוספים נוסעים בי. אשמח לראותך מצטרפת לשורותי!
-רכבת.

danazi

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחח חמוד אבל

נראה לך שההורים שלי התנו ללי לנסוע עד לשם במונית? או באוטובוס? יש לי אמא לחוצה מפגועים שלא נדבר ממלחמה שלא תהיה בכלל כבר אטמה חצי בית

למעלה