שאלה, מישהו יודע איפה אפשר למצוא ספר אורחים טוב חינם? כי של gbook.nu כבר לא חינם
R roychu New member 8/3/03 #1 שאלה, מישהו יודע איפה אפשר למצוא ספר אורחים טוב חינם? כי של gbook.nu כבר לא חינם
א איה@ New member 8/3/03 #2 היי רוי ../images/Emo24.gif אני ממש שמחה שהחלטת לחזור ולכתוב. הנה כאן תוכל למצוא ספר אורחים. בהצלחה! איה.
היי רוי ../images/Emo24.gif אני ממש שמחה שהחלטת לחזור ולכתוב. הנה כאן תוכל למצוא ספר אורחים. בהצלחה! איה.
R roychu New member 8/3/03 #4 תודה איה ../images/Emo6.gif ולא ידעתי שקומנט סנטר יכול לתפקד גם כספר אורחים, איך בדיוק?
א איה@ New member 9/3/03 #6 שקוז ../images/Emo26.gif אם יש לך ספר אורחים - אני אהיה הראשונה לשמוח. ספר לנו עליו. איה.
ק קיץ כתום New member 9/3/03 #7 מה שונה דף התגובות מספר אורחים? כל האפשרויות כבר שם (כולל עיצוב התגובות, צבעים וכו..) ולכן זה גם יכול לשמש כספר מבקרים.. עוד שאלות?
מה שונה דף התגובות מספר אורחים? כל האפשרויות כבר שם (כולל עיצוב התגובות, צבעים וכו..) ולכן זה גם יכול לשמש כספר מבקרים.. עוד שאלות?
R roychu New member 13/3/03 #8 אמנם זה לקפיץ, אבל אני משתמש בו בתור ספר אורחים, אחרי הסבר של שי. פשוט להעתיק את הקישור מהדף הראשי ואיפה שכתוב RoySiegel לכתוב את שם המשתמש שלכם בקומנט סנטר. הנה
אמנם זה לקפיץ, אבל אני משתמש בו בתור ספר אורחים, אחרי הסבר של שי. פשוט להעתיק את הקישור מהדף הראשי ואיפה שכתוב RoySiegel לכתוב את שם המשתמש שלכם בקומנט סנטר. הנה