שאלה??

דונה29

New member
שאלה??

המחזור התחיל לי ב- 24/2, שכבנו ב- 1, 4, 6, 8, 10, 12, 14 לחודש מרץ (לפי שיטת יום כן יום לא). אתמול התחילו לי כאבים בחזה, למשך כל היום האם יתכן שכבר בימים אלו, אני ארגיש את סימני ההריון??

My Wave

New member
לא ציינת משתנה משמעותי והוא

אורך המחזור שלך. בהנחה שהוא 28 יום, לדעתי כרגע כל האפשרויות פתוחות- ביוץ קצת מאוחר, מחזור שסימניו מתחילים מוקדם ואולי גם הריון. לי באופן אישי יש כאבים כאלה לפעמים מהביוץ ועד המחזור (כלומר-שבועיים בחודש- מייאש ביותר...)

מעיןבר

New member
עוד מוקדם

הכאב בחזה אופייני מאוד לתקופה של אחרי הביוץ עם העליה הראשונית של הפרוגסטרון ורבות מהנשים סובלות ממנו וכך גם יודעות בוודאות שהן בייצו. השאלה היא מה היה לך בעבר? מהו אורך המחזור האופייני לך? האם השתמש בגלולות ומתי הפסקת? כל אלו נתונים חשובים כדי לתת תשובה מהימנה יותר.

דונה29

New member
נתונים נוספים

גלולות הפסקתי לקחת לפני שנתיים מסיבות רפואיות (קריש דם). ב- 30 ל-אוקטובר עברתי הפלה טבעית בשבוע 8. לפני חודשים התחלנו לנסות שוב (אחרי ההלם הדיכאון וכ"ו). מאז ההפלה קיבלתי כל 26 לחודש באופן מאד סדיר. בחודש פברואר קיבלתי ב- 24 לחודש. זה עוזר יותר?

Gill Gallad

New member
הי דונה!

אני לא ממש עונה לשאלתך אך נדמה לי שלפחות במובן אחד אנו באותה סירה: אף לי היה קריש דם לפני כ- 6 שנים ומאז הפסקתי לטול גלולות. נכנסתי להריון ראשון בקלות והפלתי בשבוע 6. מה יהיה הלאה בנוגע לכניסה להריון אינני יודעת, מקווה שפשוט. האם דיברו איתך על תופעה רפואית הקרוייה: Anti phospholipid Syndrome
זוהי תופעה (ככל הנראה מולדת) אשר נשים שלקו בקריש דם הן בשכיחות גבוהה מאוד להראות סימנים שלה. אני, למשל, נוטלת 'קרטיה' יום יום. המשמעות של זה לגבי הריון היא רבה מאחר שנשים שלהן תופעה זו מועדות להפלות חוזרות. יש לכך טיפול (הזרקה יומיומית לבטן של חומר בשם 'קלקסן') אך האיתור המוקדם חשוב וההריון הוא בקטגוריית 'סיכון גבוה'. חשוב לציין - אין זה משפיע על הכניסה להריון אלא רק על שמירת ההריון. הייתי מאוד ממליצה לך להיבדק (מדובר בבדיקת דם פשוטה מאוד לכמות נוגדני Lupus Anticoagulant.) בהצלחה!!!

למעלה