שאלה

Christable

New member
שאלה

יש פה בכלל אנשים בפורום הזה? מישהו טורח להסתכל עליו? לכתוב דברים? טוב, נו, אז אני אשאל שאלה. מהו הקליפ של הקיור שאתם הכי אוהבים? הקליפ הכי אהוב עלי הוא של Never Enough. הוא פשוט גאוני. Freak Show!

blckswan

New member
המממ..

אם לקחת את NEVER ENOUGH אז אני נאלץ לבחור בLULLABY! אפל וקודר!

אני תמיד פה....הממ, קליפ אהוב אמרת?

קשה, ראיתי כבר די הרבה. אהבתי את Lullabye עד מאוד, למרות שרואים את הקלקר בסוף...
ו...הממ...a letter to elise היה מקסים. וב love song יש גרביים שתלויות מהמערה (קראתי שזה בגלל שהם רצו להרגיז את הבמאי...חיחי,פסיכים!) בקיצור אין החלטה.

mr pink eyes

New member
HELLO HELLO

שלום לכולם תגם אני נעדרתי מהפורום הרבה זמן אבל תמיד טוב לחזור ואני מסיר את הכובע בפני המתמידים אני דווקא נןרא אוהב את הקליפ שלTHE-13th לדעתי הוא גדול

Cath

New member
עם כל ההתלבטות...

Fascination Street אוקיי, אז אין כאן עלילה מיוחדת, אפקטים ויותר מדי צבע, אבל הקליפ תואם בצורה מושלמת לכל המלנכוליה של Disintgration (תזכרו בקליפ שלLovesong לדוגמא).ובשבילי זה גם אחד השירים הטובים ביותר שנכתב על ידי הקיור.

Electrolite

New member
תוספות שלי :)

אז ככה, את הקיור אני לא ממש מכיר טוב (מהמעט שאני מכיר אני מאוהב לחלוטין וזו אחת הסיבות שהגעתי לפורום... להכיר קצת יותר) וקליפים שלהם אני מכיר עוד פחות אבל (ותקנו אותי אם אני טועה) ל Boys don't cry יש קליפ חביב ביותר בו הלהקה מוחפת בתחליפי ילדים... אהבתי בכל מקרה :) אני מאוד והב את הקליפ של Close to me- לסטרופובי ומעיק במיוחד! ויחד עם זאת מרגיע! ואני אוהב מאוד גם את הנגינה על המסרק :) גם ל The love cats יש קליפ משונה כמו השיר... קליפ ושיר שהתחבבו עלי מאוד :)מישהו יודע אם יש לשיר Just like heaven קליפ? יום נעים! :)

Cath

New member
ברור שיש:)

בקליפ של Just like Heaven כל הלהקה עומדת עם פרצופי-בטון על צוק גבוה מעל פני הים ורוברט סמית' מרקד לו בצורה עליזה ביותר והתאבדותית לא פחות ליד הקצה של הצוק. קליפ חביב, במיוחד הקטע המיותר של "החלום" כשלריקודים "שאמאנים" שלו מצטרפת גם בחורה בשמלת כלה, והלהקה יושבים עם הבעות אדישות עוד יותר ברקע. תשימו לב גם לחולצות הלבנות, בהם הלבישו אותם -הן תואמות!

הבחורה על הצוק...

היא לא אחרת מאשרת מארי פול.... אשתו (הדוגמנית, הפילנטרופית והרופאה) של רוברט... אני נורא נורא נורא אוהבת את charlotte sometimes ואת why can't i be you? (בחיי, חבורה של ילדים מפגרים....
) ואת the walk+let's go to bed, את never enough.... בקיצור, כל קליפ שהם מתנהגים כמו חבורה של אוטיסטים

Christable

New member
את הקליפ של why can't i be you

הם ממש לא אהבו ובגלל זה התחיל סכסוך עם הבמאי שלהם טים פופ (שעשה את רוב הקליפים שלהם). מארי פול?

Electrolite

New member
תוספות שלי :)

אז ככה, את הקיור אני לא ממש מכיר טוב (מהמעט שאני מכיר אני מאוהב לחלוטין וזו אחת הסיבות שהגעתי לפורום... להכיר קצת יותר) וקליפים שלהם אני מכיר עוד פחות אבל (ותקנו אותי אם אני טועה) ל Boys don't cry יש קליפ חביב ביותר בו הלהקה מוחפת בתחליפי ילדים... אהבתי בכל מקרה :) אני מאוד והב את הקליפ של Close to me- לסטרופובי ומעיק במיוחד! ויחד עם זאת מרגיע! ואני אוהב מאוד גם את הנגינה על המסרק :) גם ל The love cats יש קליפ משונה כמו השיר... קליפ ושיר שהתחבבו עלי מאוד :)מישהו יודע אם יש לשיר Just like heaven קליפ? יום נעים! :)

למעלה