שאלה

שאלה

אני אומנם רק בן 14 אבל החלום שלי זה לטוס לארה"ב ולחיות עכשיו, חצי אח שלי (אותו אבא, אימא שונה) התחתן עם אמריקאית ומכך הוא אמור לקבל אזרחות, עכשיו השאלה שלי אם הוא עובר לארה"ב אני יכול לעבור אליו ולקבל אזרחות בגלל קירוב משפחות? שמעתי על זה פעם משהו, אם תאכלו לתת לי כללים או נקודות אני אודה לכם, תודה מראש, טל.

אתה בטוח שאתה רק בן 14

לפי הלשון העשירה בחתימתך הייתי נותנת לך 20 שנה לפחות 20 שנה במוסד לחינוך מחדש כדאי שתתבגר ילד ותבין שלשון מלוכלכת לא מוכיחה על בגרות או גבריות מיוחדת

ובזמן 12 השנה האלה אני חייב להיות

בארה"ב? האם זה יתן לי אפשרות שם ללמוד ולעבוד עד שאני מקבל אזרחות? תודה על התשובה נ"ב, למי שכתבה את ההודעה הראשונה, אני ממש לא צריך שתרצי לי על איך שאני מדבר ואם היה לך קצת מושג היית מבינה שזה כולה דיבור ממגרש כדורגל ולא אומר שום דבר.

במהלך 12 השנים

אתה לא יכול להיות בארה"ב, אין לך שום אישור שהייה, ודאי לא עבודה.

וזה 12 שנים לקבלת גרין קארד

לא אזרחות. לאזרחות לוקח בערך עוד חמש שנים, ולשם כך אתה צריך לחיות בארה"ב במהלך התקופה הזאת.

roy269

New member
כל זה נכון בהנחה

שלאח יש כבר אזרחות אם הוא רק עתה התחתן, קודם הוא יקבל גרין כארד מותנה לשנתיים, עד שישתכנעו שהנישואין לא נעשו רק לצורך הגרין כארד לאחר מכן יוכל לבקש אזרחות - גם עניין שלוקח זמן ורק לאחר כל זאת יוכל לבקש איחוד משפחות

אכן כך

מה שיכול להוסיף עוד שלוש שנים ל-12 שלפני הגרין קארד, כלומר עד קבלת אזרחות, משהו כמו 20 שנה

למעלה