שאלה...

Cupid In Hell

New member
לרותם

זה דיי קשה להגיד כי יש הרבה שירים יפים אז אני אוהב את כולם רעיון טוב אבל קשה להחליט.......

NiKi†a

New member
אני הכי אוהבת את../images/Emo26.gif

pushing me away

eladavira

New member
2 שירים

a place for my head carouesl רותם!!!!! את מתחברת לפורום ולאייסיקיו לא??????

ArSiT

New member
אממ...

באמת קשה להחליט איזה שיר... אבל השיר שהכי התחברתי אליו היה with you... ואני כן מתחברת לאייסיקיו! אבל אני אינויסבל...

ArSiT

New member
נכון...

בהשוואה לדיסקים אחרים (שאני מכירה) אני אוהבת את כל הדיסק! כל שיר יפה בו! בדרך כלל אני שומעת בדיסק מסוים רק כמה שירים כי את השאר אני לא אוהבת. אבל בזה אהבתי פשוט הכל!

mscooter

New member
אמ.... את זה אני יודע !

מקום ראשון - הרמיקס של MY DECEMBER מקום שני - BY MYSELF המקורי מקום שלישי - SOMWHERE I BELONGE

eladavira

New member
מממממ

הרמיקס של my december חרא של רמיקס צסטר רק מדבר מהר.... ושומעת את כל הדיסק רותם.... חחחח את זה אומר מישהי ששמעה את דה קולינג ( נכון שלסולן יש קול של נוד ושהוא נראה בן 7???) ובוסון ( מיזה מזה ומאיפה שמעת עליו???) את רואה שלינקין פארק הכי טובים...כשאת שמעת את מה ששמעת אני אמרתי לך שכדאי לך לשמוע לינקין....ובסוף את שומעת!!!! וגם השיר esaul הדמו של a place for my head זה גם שיר מצוין אבל הם מדברים שם במהירות מהיר רצח

ArSiT

New member
סליחה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

קודם כל עזוב את בוסון כי אהבתי אותו רק בגלל שהילד שאהבתי שלח לי שירים שלו - קיצר הייתי מושפעת! והסולן של דה קולינג (אלכס) בכלל לא נראה בן 7!!! הוא כוסון והקול שלו ממש ממש מדהים!!! וכן אני לא שכחתי שאני בפורום לינקין פארק ושאני גם מתה על לינקין פארק! מה לעשות אלעד... אין לנו כנראה אותו טעם אחרי הכל...

eladavira

New member
מה???

יש לנו אותו טעם... אנחנו שנינו שומעים לינקין פארק!!!!!!! ושנינו חושבים שאני טמבל

ArSiT

New member
אממ...

שנינו שומעים לינקין שנינו חושבים שאני טיפשה (בעצם כולם חושבים ככה) ושנינו חושבים שאתה טמבל... אולי יש עוד סיכוי אחרי הכל

NiKi†a

New member
פשש.הביטחון העצמי של שניכם

פשוט מדהים פה....לפחות פה אתם מדברים

למעלה