שאלה מישהו כאן יודע משהו על איזה רילבוק או משהו כזה שאפשר למצוא באינטרנט?
H hrsif New member 24/3/03 #1 שאלה מישהו כאן יודע משהו על איזה רילבוק או משהו כזה שאפשר למצוא באינטרנט?
ר רצף זמן חלל New member 25/3/03 #2 The Real Book הוא ספר תווים של ג'ז, הנחשב אחד מן הטובים. ולא, לא ידוע לי על מקום אשר הוא נמצא באינטרנט. מה גם שזה לא יהיה חוקי.
The Real Book הוא ספר תווים של ג'ז, הנחשב אחד מן הטובים. ולא, לא ידוע לי על מקום אשר הוא נמצא באינטרנט. מה גם שזה לא יהיה חוקי.
ר רצף זמן חלל New member 26/3/03 #5 אצלנו הוא מופץ לצילום לכל. אגב, בספריות בית ספר אשר יש בהם ספרי תווים (ומכונות צילום זולות מאוד), אפשר בקלות לנצל את החוקי הזה ללא חוקי, אז יש גבול דק...
אצלנו הוא מופץ לצילום לכל. אגב, בספריות בית ספר אשר יש בהם ספרי תווים (ומכונות צילום זולות מאוד), אפשר בקלות לנצל את החוקי הזה ללא חוקי, אז יש גבול דק...
B Bandersnatch New member 25/3/03 #3 אם אתה רוצה קישור ל-real book אז אני יכול לתת לך קישור שמכיל שלושה ווליומים של הריל בוק. תפנה אליי במסרים אישיים, או כל מישהו אחר. מאחר וזה לא חוקי, אז אני מעדיף לעשות את זה בצורה שקטה יותר
אם אתה רוצה קישור ל-real book אז אני יכול לתת לך קישור שמכיל שלושה ווליומים של הריל בוק. תפנה אליי במסרים אישיים, או כל מישהו אחר. מאחר וזה לא חוקי, אז אני מעדיף לעשות את זה בצורה שקטה יותר