שאלה:

שאלה:

קודם כל אני העיר שאני לא הספקתי להכיר את העקרונות של הפורום שלכם, ככה שאם ההודעה לא לטעמכם אני מתנצל מראש
.. טוב- אני צריך תמונה של שרוליק, הילד עם הכובע טמבל שצבוע בתכלת-לבן ומחזיק פרח ביד, בבול שיצא לפני כשנתיים... אני צריך תמונה די גדולה (בינונית- לא משהו כמו וולפייפר..). תודה מראש,

The Crusader

New member
אוקי...

לפני שיתנפלו עליך ויגידו לך זה פורום קומיקס ואין לזה קשר ובלה בלה בלה... ברוך בואך...בקשר לתמונה למיטב ידיעתי זה באמת לא קשור לקומיקס אבל חפיף אחי... בכל אופן אני לא יכול לעזור לך...אבל רק רציתי להזהיר אותך בקשר לכמה אנשים טי*ביפ* שכנראה יעירו לך...אז כך את זה בראש קטן :)

ailag

New member
אין קשר?

בטח שיש קשר. זו קריקטורה, ועוד ישראלית, לא פחות. אבל למה לחרחר ריב? זה ממש טפשי לרדת על אנשים שעוד לא הספיקו לעצבן אותך.. (אם היית חייב להגיד את זה, היה עדיף להשתמש במסרים האישיים). חבל שנריב סתם.. ד"א, אם אתה חושב ש"מצנזרים" כאן מדי, אולי כדאי שתזכור מה שכדאי לכל גולש פורומים לזכור: יש זכות דיבור לכולם (חוץ מבפורומים עם מנהלים רעים. אבל שי לא מוחק דברים סתם
). זה אמנם אומר שאחרים יכולים להגיד "זה לא קשור לקומיקס" אבל אתה יכול באותה מידה להגיד "לדעתי זה כן". והעולם יהיה טוב ויפה . נ.ב. אין לי תמונה או מחשב נורמלי, אז אני לא יכולה להביא אחת :( סורי.. אם אחרים לא ימצאו אפשר גם לסרוק.

ailag

New member
התכוונתי

שאפשר לחפש בספרים ולסרוק. אני אעשה את זה כשהמחשב הרגיל שלי יחזור. אנשים, יש למישהו? (ד"א, חיפשת בגוגל, אני מניחה ..?)

למעלה