שאלה

K e r e n17

New member
שאלה

היי,אני קרן. אני לא טרנסג'נדרית,אלא ביסקסואלית,אבל מעניין אותי לדעת האם סיפרתם למישהו מהחברים או המשפחה על כך שאתם טרנסג'נדרים?

DarlingAdam

New member
שאלה חביבה :)

אני חושב שהיה פה פעם סקר כזה. בכל מקרה, אני באופן אישי סיפרתי לחברים ולזוגתי, כמובן, אבל לא למשפחה. הם לא ממש מעורים בחיים שלי, כך שבינתיים אני לא רואה צורך לספר להם :)

גיל494

New member
אני סיפרתי

סיפרתי להורים שלי - והם קיבלו אותי (כן אני יודע - אני בר-מזל) סיפרתי לידידות שלי, אחרי הרבה היסוסים למי לספר ולמי לא. (וגם הן קיבלו אותי. חלק אפילו התלהבו מאוד...) לחברים שלי לא סיפרתי - הגעתי למסקנה שאין טעם. חוץ מזה עברתי את השלב שאני צריך לספר לאנשים על עצמי. היה לי מין קטע כזה וכמעט סיפרתי לאנשים שזה לא משנה להם בין כה. אני מספר למי שקרוב אלי במיוחד, ומי שזה ישפיע עליו (חברות וכדומה). לגבי כל השאר מה זה עניינם איך אני אוהב להתלבש, עם מי ומתי... לסיום אני יכול להוסיף שזה חשוב לספר. קשה לשמור משהו בפנים ותמיד צריך כמה חברים טובים להתייעץ איתם.. אני לא חושב שהפורום הזה הוא תחליף ללספר לחברים, כלומר זה עוזר אבל לא מספיק.. אין תחליף לידידות אישית.

K e r e n17

New member
אנשים,../images/Emo92.gif תמשיכו להגיב../images/Emo70.gif

זה חשוב לי מאוד.

ליטל ו

New member
אוקיי

עלי רוב מי שאני מכירה יודע. לא משפחה מורחבת. וגם שאני ביסקסואלית. :)

שאלה לליטל.

פעם מישהו אמר שהוא רוצה להיות חבר שלי..שהוא אוהב אותי..וכו וכו..

ליטל ו

New member
קודם כל,

אני לא ממליצה לך לשאול אנשים איך הם מסוגלים להתאהב בך. זה מתפרש כנסיון לסחוט מהם מחמאות או כחוסר ביטחון עצמי, ואני לא ממליצה על אף אחד מאלה. שנית, יש אנשים שזה קשור אצלם, יש כאלה שלא. מה אכפת לך איך זה אצלו? אולי הוא פשוט אוהב אותך כאדם? אולי הוא אוהב אותך לחוד כבן וכבת? מה זה משנה? אני מציעה שתדברי על זה איתו, לא איתי.

CrystalTS

New member
לפי דעתי זאת פגיעה

אם הבן אדם אוהב בן שבתוכו הוא בת זה מראה שהוא אוהב את החלק הזכרי של הבן אדם וזה פוגע בנו או לפחות בי כשאומרים לי משהו כמו "גבר,מה המצב?" אז אני מרגישה כיאלו זה לא מתאים לי בכלללללללל וכשאומרים לי : "תהיה גבר!" וכל השאר כי אנשים רוצים שאני אהיה בן גם מבפנים אז אני מרגיש עוד יותר רע ואני לא יודע מה לענות לבן אדם. למשל,אני מרגישה ממש טוב והלב שלי פועם כשמישהו מתבלבל וקורא לי בגוף של אישה,קרה לי בבית מרקחת,עם השרת של בית הספר, עם רופאת העור (למרות שאני נפגשת איתה שנה) , עם אישה בבית החולים וכשבנים מסתכלים ;) (המבין יבין) לסיכום, עדיין אפשר לפגוע בנשיות שלנו בדיוק כמו שלבן אפשר לפגוע בגבריות. זה לא קל.

Freeda

New member
לא הכל צריך לחקור ולהבין

קריסטל יקרה המוח החקרני שלך הוא אוצר נפלא, אך חשוב שאת תשלטי בו ולא הוא בך. חשוב שתתעמקי ותנסי להבין את כל הסובב אותך, אך חשוב באותה מידה שלא תתני הנאה בהבנה :) מותר ליהנות מגלידה טעימה מבלי להבין איך החומרים בה יושבים יחדיו מותר ליהנות מטיול מהמם מבלי לדעת מראש את הגיאולוגיה שיצרה את האתר ומותר לאהוב ולהיות אהובה מבלי לדעת מראש מה מסתובב לבן ההוא בראש. נדמה לי שכולם סיכונים סבירים, ובמרבית המקרים הניסיון מסייע לגיבוש ההבנה. מרבית האנשים מתאהבים קודם, רק אח"כ קוראים אם בכלל ספר מחקר על האהבה - תקנו אותי אם אני טועה אני מבינה היטב את רגישותך ואת פגיעותך, אך שריון פלדה מונע-אהבות סביבך לא ישפר את מצבך - רק ייבש אותך. וממילא, נושא ההתאהבות בטרנסיות הוא כל כך מורכב, רב-תחומי ולא ברור, והבנתו בחיתולים (לא ממש צחורים). אהבה קודם - הבנה אח"כ. עשי אהבה ולא מלחמה (עם הבנים, עם ההורים, הפורום וכל העולם :))) ) חיבוקים FREEDA

CrystalTS

New member
אני לא נלחמת

נגד אף אחד - אני רק אמרתי שזאת העלבה :) אבל אם את מנתחת את זה ככה...

Freeda

New member
כדאי ללמוד מן הפילות

יש להן עור עבה, למניעת היעלבויות, ואוזניים גדולות לקלוט דברי כיבושין. ככל שתלמדי מהר יותר להבחין בין אוהבייך - שאין בכוונתם לעלוב - ובין צוררייך - תרבי את הראשונים ותמעטי לפגוש באחרונים. ראית פעם איך הפילות מחייכות ? הן כבר למדו זאת. חיוכים פילוניים FREEDA

כמו אצל הטרנסג'נדר

גם אצל כל אחר/ת, שלכאורה עונה להגדרה סטרייט. המורכבות של הזהות שמתקיימת בין הגנטיקה לבין המגדר, אצל טרנסים, מתקיימת גם אצל מי שלכאורה איננו טרנס. מתקיים "מצב" מיוחד וטוב של כיוונון עדין FINE TUNING של הזהות. תוצאה אפשרית של הכיווונון הזה היא ההתאהבת בבן אנוש "שזכה" להגדרה "טרנס". כך שאת אותו מקום שהטרנס מבקש לעצמו צריך לתת למי שמתאהב בטרנס. ואני, ממש לא מנסה לפתח תאוריות בנושא, רק נותן "כבוד" לחקר הפרטי שלי תוך כדי מסע היתאהבות ב ELYC ואני בכלל באמריקה עכישו,, שלג

התצלום הוא

מ"קיר זיכרון" לאלו שמתו בפיגוע התאומים. אני עושה חיים, ניו יוקר מקום נפלא למי שמחפש חופש לביטוי הזהות שלו כמות שהיא לא רק מיניות. ועם שובי נדבר על הרעיון שהיצעתי על להרצות בתיכון שלך ,,,,

Freeda

New member
אכן

כתבתי מזה וגם מזה. פרטים אם תרצי - במייל פרטי :) לשמירה על כללי פורום חיבוקים FREEDA

למעלה