שאלה

yuvalpik

New member
שאלה

בהוצאה החדשה של דארק סייד, אמרו לי שיש כל מיני בונוס טראקס כאלה...... דברים שלא נכללו באלבום מישהו יודע אם זה נכון?

meandmeandme

New member
אממ...

אין הוספת לאלבום אם זה מה שאתה שאול אבל יש כל מני קטעים שלא שנראו מעולם ודברים כאלה. בטח ראיונות ותמונות.

yuvalpik

New member
יצאה

באמריקה ובאנגליה על בטוח אבל אני לא יודע אם יצא בישראל.... יצאה עכשיו מהדורה חדשה של דארק סייד לכבוד ה30 שנה ויש שם כל מיני חידושים טכנולוגיים שתהפוך את החוויה של דארק סייד להרבה יותר מדהימה!!!!

johny r

New member
החידוש העיקרי

הוא פורמט 5.1 להאזנה ב- dolby digital, כלומר במערכת קולנוע ביתי מ- 5 רמקולים ולא מ- 2 כמקובל בסטריאו. כמובן שלא מקליטים שוב (זה לא שלמה ארצי) אלא מבצעים סימפול דיגיטלי של העסק וממציאים עוד 4 ערוצים (עוד 3.1 למעשה). כיוון שרסיבר קולנוע ביתי יודע לעשות בעצמו חלק מהחכמה הזו אני לא יודע כמה זו מציאה גדולה. בכל מקרה אני עדיין לא ראיתי את האוסף וניזון בעיקר משמועות (7 לילות). כמו כל מותג שמכבד את עצמו גם פינק פלויד חייבים להוציא מוצר חדש כל כמה שנים. עברנו את is there anybody out there המצויין והראוי, ומייד אחריו את echoes המביך, ועכשיו הסיפור הזה. שנה הבאה 25 שנה ל- the wall, נחש מה יקרה ? בקיצור חביבי, אני בטוח שזה רק טריק שיווקי כדי לגרום לנו להעשיר את גילמור רודף הבצע (וקצת את ווטרס), אבל לנו המכורים אין ממש ברירה, נכון ?

למעלה