שאלה

qqqqff

New member
לא! איכס! במיוחד

אדום קקה חלוד כזה זה לא יפה!

שלא תעזי!

זה כלכך מגעיל שזה פשוט מעורר חלחלה. אם כבר.. עכשיו לכבוד הקיץ הצבעוני אני מציעה לך ככה: או להתייחס למילה קיץ- לעשות סאני בשיער, גוונים בהירים חלשים שיאירו לך את הפנים או להתייחס למילה צבעוני- ללכת לספר מופרע (המלצה על מספרת גזוז בקסטרו ת"א 170 ש"ח לתספורת אישה) ולתת לו להתשגע עם השיער שלך ועם צבעים מוטרפים (כמובן שאמליץ לך לשים גבולות על ההתחלה כי אחרת תצאי משם כמו בפרסומת של פאנטה)

qqqqff

New member
איכס! איך הגעת לאדום?

את רוצה להראות כמו זקנה? זה ממש לא יפה! וחוץ מזה למה לצבוע בכלל? למה איזה צבע יש לך?

אור P

New member
לא אדום, ההצעה של חסה...

נחמדה מאוד. אגב, חסה סטייליסטית, הסתפרת שם בקסטרו ת"א? אני רוצה ללכת.. שווה?

אני כנראה מסתפרת שם ביום שישי

לפני או אחרי התצוגת אופנה... אני יודעת שתור ניתן לקבוע מהיום למחר (למרות שעכשיו בתקופת החגים, אולי קצת עמוס שם) לדעתי, אם אתה רוצה משהו מיוחד ויוצא דופן לך לשם. אם אתה בקטע של קוצים, גלח או משהו בנאלי אחר... אני מאמינה כי תסתפק בתספורת אצל הספר השכונתי. בתצוגת אופנה של גזוז (ב31 למרץ) היו תספורות מאוד יפות וחברה שלי שדיגמנה יצאה עם משהו מאוד שונה.. מיוחד, ממש שאווה! מספר המרכזייה של קסטרו תל-אביב הוא: 03-5255665 ואם זכרוני לא מטעה אותי, מספר השלוחה של גזוז הוא 15.

סמוראית

New member
אני דווקא חושבת שזה יפה...

גם חברה שלי צבעה לאדום וזה נראה מהמם!!! בהתחלה גם היו תגובות צוננות כלפי החידוש (כי היא די לבנה) אבל כשהצבע מתחיל לדהות זה פשוט מ-א-ה-מ-ם! ממולץ בחום!

azzzzz

New member
בעעעעעעעעע........

אדום...... איכס!!!!!! מגעיל בטירוף! שלא תעזי! את רוצה שבנים לא יסתכלו עלייך? תאמיני לי אדום זה מגעיל הרבה מאוד אנשים!

מאיה1983

New member
אדום בשילוב של...

דבות שחורות זה הכי לא יפה קצת פרחי. ואני מתארת לעצמי שאין לך גבות אדמוניות ורוב הסיכויים שהן שחורות לכן אני ממליצה לך שלא.. לעשות טעויות.

furion

New member
רק שתדעו שנעלבתי !!!!

לפני שבוע צבעתי לאדום חשבתי שאני IN רציתי להגיד שאני חדשה ולבוא לכאן ולהשוויץ עם השיער החדש שלי אבל הוצאתם לי את החשק !!!!! אני מאוד מאוד נעלבתי ....

אור P

New member
זה תלוי... אם זה מתאים לבנאדם..

אז זה IN!! קצת קשה ככה לקבוע...

סמוראית

New member
שוב: לדעתי זה יפה!

נ.ב. בפורום הזה אנו נוהגים לקטול אחד את השני, אז מומלץ לא לקחת ללב כי הכול ברוח טובה... וכולם (לדעתי) מעריכים את זה שאת שואלת שאלות, כי זוהי מהותו של הפורום בעצם... ok?
שני

i l0ve u

New member
SORRY

אם נעלבת... אני הלכתי בפורים לעשות כמה פסים באדום אבל כמו של מריצה.... {ולא אני לא ממש רואה המורדים אבל אהבתי ת'צבע} לפי דעתי ת'עשי מה שבראש שלך ושימי זין.....

בקשר למראה הבוגר...

תסתכלי על תמונות מריצה מהמורדים (אני לא רואה, אני פשוט ראיתי תמונות שלה) היא נראית כמו ילדה מפגרת עם הצבע הזה.. לעומת הצבע הטבעי שהיה לה בקטנטנות. אוי, אני פשוט לא מאמינה שרשמתי הודעה כשבתוכן שלה המורדים וקטנטנות. אתם רואים כמה הדברים האלה מדבקים?!

A d i d a

New member
אהמ אהמ..../images/Emo19.gif../images/Emo42.gif

אני לא מכירה את הפורום שלכם אבל יצא לי במקרה להסתכל בפורום תפוז משוב והחלטתי להיכנס לפורום שלכם כדי להגיב על השישור הזה. אני ג'ינג'ית יאפ, תתבעו אותי. אני רק חושבת שזה קצת פוגע [קצת..?!] נולדתי ככה ואני לא מתכוונת לשנות את זה. לדעתי זה צבע מיוחד ויפה ואני גאה שלי יש דברים שלכם אין. פסדר, אני לא עכשיו אקרא לכם זונות כי כל אחד והטעם שלו לא? אבל תחשבו פעמיים לפני שאתם מגיבים טוב? אל תהיו חסרי טקט.

ג'ינג'ים זה טוב.. אני אפילו אוהבת

אבל גוון האדום המן מטאלי שצץ בשנה-שנתיים האחרונות ממש לא יפה לדעתי אם השיער לא חלק או נמצא בפן תמידי וכשהשיער רטוב זה נראה כאילו הוא חלוד. יש כאלה שמוצאים את זה יפה, אני לא מתחברת לזה... ג'ינג'ים זה יפה... מאוד

סמוראית

New member
ואו! ג'ינג'ית בפורום!

נרים לכבודך (ולכבוד העובדה שאת ג'ינג'ית) כוסית
אז את ג'ינג'ית... מה את באה להגיד בזה? נסחפת קצת לא?

למעלה