שאלה:

Lu Tze

New member
שאלה:

דעה אישית, זה IN? או שאני צריך לשוב בי ממנהגי להיות בעל מחשבה עצמאית? אני שואל ברצינות, מה שאתם אומרים פה זה שאם בנאדם נוהג לפי סטנדרט מסויים הוא מקובל, ואם הוא לא מתאים את עצמו לחברה אין לו סיכוי להיות מקובל. שמתי לב שיש פה הרב ההודעות בסיגנון "אני נראה בלה בלה בלה, אני IN?" והשאלה שלי אליכם היא אם אתם חושבים שכל אדם צריך להתלבש/לחשוב/לדבר/להיות כמוכם? ולפני שאתם מתחילים לצעוק שההודעה הזאת לא קשורה לנושא הפורום, הייתי רוצה להסב את תשומת לבכם לשאלה המרכזית שלי: האם להיות בעל דעה שונה זה IN? לדעתי זה מתאים לנושא הפורום.

אור P

New member
שאלה רצויה שתבהיר מס' דברים...

דעה אישית זה בהחלט אין. בפורום אנו מיידעים בלבד על פריטים חדשים ומתייעצים במגוון נושאי אופנה. בחברה של היום קיים סטנדרט לבוש שמי שרוצה הולך לפיו, ומי שלא - אז לא. כמה מחבריי לא מתלבשים באופנה ולא מוגדרים "סטייליסטים" אבל זה לא מונע מהחברה להפוך אותם למקובלים.

Lu Tze

New member
תקנו אותי אם אני טועה (ואני בהחלט

יכול לטעות כאן), אבל IN זו מילה נרדפת למשהו מקובל על ידי החברה, נכון? לכן כשמישהו בא ואומר "אני נראה כך וכך, זה עושה אותי IN?" הוא שואל אם הוא נראה מקובל, WITH ME SO FAR? הבעיה היא שלא יתכן שדעה אישית נכנסת למשוואה הזאת, בגלל שאז, אתם תהיו חייבים לענות לכל שאלה כזאת שכל עוד הוא מתלבש לפי הדעה שלו - הוא IN. אני פשוט לא מבין איך דעה אישית יכולה להתסדר עם משהו שמוגדר על ידי רוב החברה.

בדיוק כתבתי על הנושא בהודעה אחרת..

אם אתה מעוניין בדעתי לחץ כאן והתייחס בבקשה ל2 הפסקאות הראשונות (השאר מדבר כבר על הכותב ספציפית)

למעלה