שאלה

מיכל999

New member
שאלה

אם לחבר שלי יש ידידה כבר הרבה זמן, והם נוהגים להתנשק כל פעם שהם נפגשים, זה אמור להפריע לי?

Sonata Of Tears

New member
לא יודע למה ,אבל

אצלנו (בעולם הסטרייטי כאלו) נוהגים לתת נשיקה כל פעם שנפגשים ,זה לאמשנה אם מכירים או לא פשוט נותנים נשיקה בלכי שנפגשים זה אחרת בעולם הגיי אבל זאת לא השאלה זה תלוי בת כמה את, ויכול להיות שהחבר שלך יותר בוגר ממך מבחינה שיכילית (לא תענתי שאת לא ) או שיש לו מנהגים שונים משלך ,שהם יותר מכובלים במקומות אחרים

מיכל999

New member
לא נשיקה על הלחי

אלא על הפה. ואגב, אם אתה סטריט, למה יש לך את הסימן של ההומואים? (לא שיש לי בעיה עם הומואים ולסביות חס וחלילה, יש לי חברה דו וידיד הומו)

kundason2003

New member
על הפה

לא בעיה, לפחות מבחינתי... אבל לי אין גם בעיה שחברה שלי תזדיין עם מישבראש שלה... אז אני לא דוגמא טובה... מישי רוצה להיות חברה שלי? :)

kundason2003

New member
הופה! נגיעות בתחת!

יש כאן מישו שלא נגע\נגעו לו בתחת של ידיד\ה?! בחייך, אם הוא אוהב רק אותך, מה הבעיה? ושוב, אני לא דוגמא... יכול להיות שהוא נעלב מזה שאת לא מראה סימנים של אי הסכמה... כבר פגשתי כאלה.

טוב...

תראי, תעשי מה שאת מרגישה. אני באופן אישי הייתי מסתדרת עם הנגיעות בתחת (ושוב זה תלוי איזה) אבל בחיים לא הייתי מסכימה שהחבר שלי ינשק מישהי אחרת על הפה. אם זה מאוד מפריע לך דברי איתו על זה.

../images/Emo12.gif

סליחה?! בטח שזה אמור להפריע לך!!! מה פתאום הוא נותן נשיקה לידידה שלו?! ניכה עם זה היה בלחי ,סבבהה אבל בפה?! חוצפן!! תדברי איתו על זה! אולי הוא יותר מאוחר ישכב איתה גם ואז זה יהיה יותר מידי מאוחר .. את לא חושבת ככה?

מיכל999

New member
הוא אמר

שהוא רואה אותה רק כאחות, ולא יותר מזה. הוא לא נמשך אליה, ובחיים לא ירצה להיות איתה. אני אמורה להאמין לו?

מתוקתי..

אין דבר כזה "אוהב אותה בתור אחות". יש לי ידיד הכי טוב בעולם! הוא כמו אחי... אנחנו באותו הגיל אבל אנחנו לא נותנים נשיקה בפה ולא בטיח! וכמובן הוא לא נותן לי מכות קטנות בטוסיק! גם כשהיה לי חבר אני והוא לא יכולים ולא צריכם מגע פיזי.. אם זה מפריע לך את צריכה לדבר איתו,כי מתוך ניסיון של חבר אחרי הרבה זמן שבגד בי אני לא מאמינה לכל הבולשיט הזה! אם הוא אוהב אותך באמת אז אחרי שתדברי איתו ותגידי לו מה את חושבת ותשתגידי לו שזה מפריעה לך ובכל זאת הוא ימשיך אז ,מתוקתי הוא שם זיין על מה שאת אומרת = לא אוהב אותך, ואם הוא יקשיב לך = אוהב אותך

Sonata Of Tears

New member
אני לא סטרייט

אני הומו ואם זה על הפה אז או שהוא הגזים או שיש בינהם משהו..אבל נראה לי שהוא פשוט מגזים כי הוא לא היה מנשק אותה בפה מולך

מיכל999

New member
מצטערת

אולי לא הבנתי את השורה: "אצלנו (בעולם הסטרייטי כאלו) נוהגים לתת נשיקה כל פעם שנפגשים " בכל מקרה, הוא לא נישק אותה מולי, אבל אני יודעת שהוא מנשק אותה חופשי.

זה תלוי

אם מדובר בנשיקה תמימה על הלחי אז זה לא אמור להפרוע לך אבל אם מדובר בנשיקה על הפה ו/או עם לשון אז... אני הייתי בודקת את העניין...

מיכל999

New member
אילונוש

הוא אמר שהוא רואה אותה רק כידידה, וזה דווקא חמוד שאני מקנא. ועובדה שדור אמר שכל הבנים נוגעים לידידות שלהן בתחת (אני אישית לא מרשה לידידים שלי לגעת בי)

אל תתיחסי למה שדור אומר../images/Emo70.gif

סליחה דור מותק, אתה יודע שאני מתה עליך אבל... דור הוא ממש לא דוגמה טובה! אל תשכחי שזה בנאדם שמוכן שחברה שלו תשכב עם אנשים אחרים בזמן הקשר.

למעלה