שאלה....

שאלה....

שלום, אני צריכה את עזרתכם.. איזה הודעות סקסיות אתם מכירים שאפשר לשלוח בSMS??.. הודעות לבחור, שיגרמו ל"איבר שלו לנוע"... תודה!! זה די דחוף.. אז בבקשה תגיבו...

shualpower

New member
אמממממ...

תשלחי לו ככה "אני רוצה אותך בתוכי.. להרגיש את האיבר הגדול שלך בתוך הכוס הרטוב שלי.." נראה לי שזה יגרום לו לזוז..

guitar lan

New member
יש את זה..

last night i was desperatly looking 4 u. i wanted 2 deel u all over my naked body, i couldn't sleep without u. i need u so bad. where r u my stupid pijama???

Ze Colmeia

New member
אמממ...

אני לבד עכשיו בחדר משתעשעת עם עצמי חושבת עליך ערום... אתה מוזמן להצטרף

בואי נראה..

היה איזה אחד שעיצבן אותי (ידיד טוב לשעבר) והייתי חייבת לגרום לקטן שלו לעמוד ואז להגיד לו שיעוף לי מהחיים.. אממ אנימנסה להזכר במה שאמרתי לו אוף אני לא מצליחה להזכר.. בקיצור מה שאת צריכה לעשות זה ללכת עם החרמנות שלך אני בטוחה שתגיעי רחוק :) תשתמשי בתיאורי לשון וכמה שיותר... זה מדליק אותם .. וואי זה מדההההים מה שזה עושה להם לפעמים.. ולא יודעת שכחתי כבר איך עושים את זה הרבה זמן לא ניסיתי.. (חודש חודשיים) בהצלחה!

SMOLANIT1

New member
יש לי משהו...../images/Emo26.gif

שלח את ההודעה הזאת לבן אדם אחד שאתה אוהב, בן אדם אחד שאתה שונא, ולבן אדם אחד שאתה רוצה לזיין. עכשיו תחשוב למה אני שלחתי לך את ההודעה...

בהצלחה

יצאתי בדיוק עכשיו מהמקלחת, לא הפסקתי לחשוב עליך. התחלתי לגעת בעצמי.... לדמיין שאה לידי.... שאתה איתי.. שטוב לנו ביחד.... הפטמות שלי עמדו וקיוויתי שתהיה שם לטפל בהם.. אבל לא היית.. מקווה שיצא לנו לממש את זה בקרוב... אמממםם... לא משהו אבל בהצלחה... עצה: תכנסי לצ'אט. תגידי שאת בן ותעשי אם איזה בת סייבר. תאמצי כמה ממשפטיה...

kundason2003

New member
אין לכם מושג כמה זה קשה לעשות סייבר

כשאתה בן, עם בת. ותאמינו לי, ניסיתי את זה משני הכיוונים, ומהצד של הבת זה הרבה יותר פשוט... אבל חכי איזה חצי שעה, ואחרי מאמצים וחיפושים, בסוף תמצאי. אולי זה אפילו יבוא מהר. בהצלחה!

kundason2003

New member
ההודעה שלי יצאה ממש גרוע

התכוונתי לזה שקשה למצוא פרטנרית. אחרי שנכנסים לזה זה ממש קל וגם ממש כיף... מישי רוצה לנסות?

הרבה יותר כיף להיות הבת בסייבר!!!

זה מעולה!!!! אם יודעים לעשות את זה כמו שצריך...

למעלה