שאלה.......

MaD-d0g

New member
זה פורום, לא צ'אט

אתה לא יכולה לחשוב שתוך חצי שעה חייבים לענות לך

The Sandman

New member
../images/Emo185.gif"משחק מקדים"../images/Emo163.gif

אמממ בדרך כלל שמדברים על משחק מקדים מדברים על יעני הפעולות שלפני החיבור (בוא נגיד את זה ככה)
לדוגמא (לבקשתך): רפי אינו יודע מהו משחק מקדים! הוא הכיר אישה נחמדה בפאב שרמזה לו כי הוא רוצה לשכב איתה! בגלל חוסר הנסיון של רפי שלנו (שמקרה היה ילד כפות בתיכון
) הם הולכים לדירתה בלי להתנשק בלי כלום הוא זורק אותה על המיטה מפשיט אותה ואותו ופשוט נכנס בלי שום משחק מקדים! רפי גומר תוך 3 וחצי שניות (על השעון!) והאישה הנחמדה שלנו נשארה מבואסת ובקושי הרגישה משהו! וכך יצאה לנו בלתי מסופקת!
לעומת זאת
: ישמעאל שלנו ידוע כזיין מטורף בעיר שכובש את ליבם של כל הבנות! באמצע משחק סנוקר עם חבריו הבחין בשושה על הדלפק! עשה לה עיניים ותוך 20 דקות הם אצלה בבית! בגלל ניסינו של ישמעאל הוא אוהב להשאיר את בנות זוגתו למיטה מסופקת ככה שהוא מתחיל להתנשק איתה ואז קצת להזדיין "ל יבש" לנשק אותה על כל גופה אז שהוא רואה שהטרף מוכן הוא נכנס והיא נהנת מכל שניה ב5 שניות שלקח לו לגמור
נ.ב אני מצטער בנות אם הטקסט יצא קצת שוביניסטי סתם ניסיתי לתת דוגמאות מצ'חיקות הינה קחו פרח ליום טוב!

The Sandman

New member
טוב אז קצת יותר רציני:

מממ דברים כמו נשיקות בצאוור, מגע עם השדיים, להזדיין "על יבש" (משמע להזדיין כמו רגיל רק עם בגדים!) מממ זה מה שעולה לי עכשיו... מקווב שעזרתי

blackhawk16

New member
אז אם כבר, הרשו לי לנצל במה זאת

בשביל לדבר על הסוגיה: המנוסים שביניכם, עשיתם פעם משחק מקדים (באנגלית "fore play" מקווה שרשמתי נכון)? בכלל, כל הרעיון הזה של משחק מקדים נשמע לי יותר כמו עסק של מבוגרים וזה דורש המון השקעה. השאלה שלי היא אם גם בני נוער עושים דברים כאלה

shualpower

New member
ברור!

זה לא אם אתה מבוגר או צעיר.. זה מאוד מהנה. ואני אוהב את זה במיוחד כי אני יודע ככה שהבחורה נהנית אפילו יותר ממני ככה אני..

quawax

New member
משחק מקדים לדעתי זה חובה...

מבחינת האשה לפחות.. אם מזדיינים בלי משחק מקדים לא בטוח שיהיה שם למטה מספיק רטוב ואז בזמן החדירה זה יכול לכאוב... חוץ מזה גם לבנים זה כיף כל הנשיקות והידיים שעוברות בכל רחבי הגוף ואיך כל העסק מתקדם לאט לאט ואתה מרגיש איך הבת זוג מתחממת והנשימות שמתגברות עם הזמן וכ'ו וכ'ו... עד שמתבצעת חדירה... לדעתי חדירה היא אך ורק בשביל סיפוק ואת כל האהבה וכל זה מביעים דרך המשחק המקדים... אולי אין לי מספיק נסיון בסקס כי לא היו לא יותר מדיי זיונים במהלך חיי אבל זה מה שלמדתי עד עכשיו

משחק מקדים..

זה כמו לחמם את השמן לפני שמכניסים לתוכו את הצ'יפס... או כמו להדליק את המנגל לפני ששמים עליו את הבשר... או כמו לחמם את התנור לפני שמכניסים את העוף... חחח טוב שלא נסחפתי עם זה... בכל אופן.. משחק מקדים זה שקודם כל לפני הסקס עצמו מתנשקים, מלטפים אחד את השני, מנשקים אחד את השני בצוואר אפשר לעשות גם היקי, נוגעים אחד בשני, מחרמנים אחד את השני, מפשיטים אחד את השני, מנשקים בכל הגוף אחד את השני, אפשר אפילו להעביר את היד על איבר המין בעדינות סתם בשביל החרמנות וככה להכנס לקטע לאט לאט.. הרי לא קופצים ישר למיטה, מחדירים גומרים וזהו.. קודם נהנים קצת בלהתחרמן, קודם כל שאיבר המין הגברי יעמוד והאיבר המין הנשי ירטיב קצת ויהיה מגורה

InTo YoUr SoUL

New member
הילה?!

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח!!!!!!!!!!!!!!!1 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
יאאא חכי חכי מה אני יעשה לך בבצפר
מה קרה, את וירקאל החלטתם לקדם את היחסים בינכם?? חחחחח

InTo YoUr SoUL

New member
חחח זה כזה מצחיק לא הבנתי מי עוד

יכול להיות עם כינוי 'פוזמקית עם חורית' חחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחח.........

טיפשה אחת............... סתם הרהרתי בעניין כי לא היה לי מושג מה זה משחק מקדים
ואת לא היית בסביבה כדי להסביר לי...
חחחחחחחחח ולא, אני ו"ירקאל" עוד לא עושים כלום תרגעי או שהשיער שלך יתמלא בניירות באורח פלא..... ואיך לא היה לי ברור שאת תיהיה בפורום הזה אה?????

FrooTeLa

New member
חחחח דבר 1, באתי לפה כי המנהלות

אני מכירה אותן והן ממש חמודות אז חשבתי לבוא לפה מידיי פעם ואז ראיתי שנחמד פה, אז נשארתי! יש ביותתתתתתת????
חחח כן כן הירהרת האא??
חחח ותזהרי את לא תגעי בשיער שלי

../images/Emo3.gif

All you ladies pop your pussy like this Shake ya body don't stop don't miss All you ladies pop your pussy like this Shake ya body don't stop don't miss Just do it do it do it do it Do it now lick it good Suck this pussy just like you should Right now lick it good Suck this pussy just like you should My neck my back lick my pussy and my prat My neck my back lick my pussy and my prat My neck my back lick my pussy and my prat My neck my back lick my pussy and my prat My neck my back lick my pussy and my prat First you gotta put your neck into it Don't stop just do it do it Then you roll ya tounge from da crack back to da front Then ya suck it all till I shake n cum nigga Make sure I keep bustin' nuts nigga All over your face n stuff Slow head show me so much love The best head comes from a thug The dick good dick big n long Slow fuckin' till the crack of dawn On the bed makin faces n stuff Through the night makin so much love Den sleep when the sun comes up So lick it now Lick it good Lick this pussy just like you should Right now lick it good Lick this pussy just like you should My neck my back lick my pussy n my crack My neck my back lick my pussy n my crack You might roll dubs You might have G's But fuck dat nigga get on your knee's A bitch like me moan's and screams Thug miss's kno what I mean At the club so fresh so clean A hoe and a nigga's watching me So hot in the lime on green With a unit on my face so mean I gotta pick which nigga I need A suckin thug nigga to satisfy me You try me I'll make you see Your bitch's aint got shit on me So lick it now Lick it good Lick this pussy just like you should Right now Lick it good Lick this pussy just like you should My neck my back Lick my pussy n my crack My neck my back Lick my pussy n my crack Do it now Lick it good Suck this pussy just like you should Right now Lick it good Suck this pussy just like you should My neck my back Lick my pussy n my crack My neck my back Lick my pussy n my crack (Till fades Out) My neck my back (Till fades out) Then you roll ya tongue from the crack back to the front then ya suck it all till I shake n cum nigga Make sure I keep bustin' nuts nigga

למעלה