שאלה...

ThePiper

New member
שאלה...

מהו הDVD שאתם ממליצים לי עליו של הלהקה? ועוד שאלה: הייתכן שיש שיר של פינק פלויד ששומעים בו בת שרה משהו שנשמע כמו shora shora אח שלי טוען שכן אודה למי שימצא לי את השיר.

meandmeandme

New member
אוקי...

הלהקה עוד לא הספיקה לחדש את כל ההקלטות הישנות שלה ולהוציא אותם בדיוידי. אבל אני ממליץ לחכות ליוני שבו א מור לצאת הדיוידי Pink Floyd - Live in Pomppei שהוא בהחלט אחד מהתיעודים הויזאלים הכי טובים של הלהקה הזאת. בקשר לשיר. לא הבנתי בדיוק על מה אתה מדבר. אבל זה בטח Great Gig In The Sky.

meandmeandme

New member
אוקי...

הלהקה עוד לא הספיקה לחדש את כל ההקלטות הישנות שלה ולהוציא אותם בדיוידי. אבל אני ממליץ לחכות ליוני שבו א מור לצאת הדיוידי Pink Floyd - Live in Pomppei שהוא בהחלט אחד מהתיעודים הויזאלים הכי טובים של הלהקה הזאת. בקשר לשיר. לא הבנתי בדיוק על מה אתה מדבר. אבל זה בטח Great Gig In The Sky.

GeForce 5

New member
ובכן....../images/Emo26.gif

עד ש-Pulse ייצא ב-DVD ויהפוך למקום ראשון אצלי (אמור לצאת השנה - יצא כבר לפני כמה שנים בלייזר CD), אז לפי סדר העדיפויות שלי: 1. The Wall - כמובן... 2. Roger Waters - In The Flash - מעמיד עימו על הבמה שורה של תותחים, כמו הגיטריסט Doyle Bramhall The 2nd והבסיסט/גיטריסט Andy Fairweather Law (הקבוע של Clapton) ואחרים רבים וטובים... 3. David Gilmour In Concert - עם הופעת אורח של Bob Geldof (השחקן מהסרט - The Wall ו...הסולן של Boomtown Rats), הופעה שמתחילה רע לטעמי בגירסא אקוסטית, אך משתפרת עם ההתקדמות... אז כל מה שנשאר זה לחכות ל-Pulse ו-Live At Pompei... אגב לכל המעוניינים השמועות מאשרות כי בקרוב נזכה גם לגרסת DVD של: The Wall Live In Berlin 1990...

ThePiper

New member
תודה...

יצא לי לראות את ההופעה של פולס וגם איתי את ההופעה בפומפיי וגם את אין דה פלאש:) החומה בברלין זאת המטרה הבאה שלי... ובקשר לשיר זה the great gig in the sky אני ממשיכה לחפש משהו שיהיה דומה לתיאור... בכל מקרה תודה:)

GeForce 5

New member
לגבי shora shora....../images/Emo26.gif

נשמע לי יותר כמו שיר של דקלון...
אבל תנסה דקה 05:03 ב-Us And Them, יש שם משהו שנשמע דומה, אם כי זה לא ממש מה שאומרים. למען הדיוק הדיבורים שם זה מהקלטות של ראיונות עם אמנים שונים שנערכו בזמן ההקלטות של Dark Side... מקווה שזה יסיר את הדאגה מלבך...

החומה בברלין גם לי יש

אבל יש כל כך הרבה רווח בין שיר לשיר לפחות בהתחלה שאפשר לישון להיתכלח ולשתות כוס כפה בין שיר לשיר שזה מעצבן פחד

למעלה