שאלה

param

New member
שאלה

בזמן האחרון אחרי שאני מביא ביד לחברה שלי היא מתלוננת על כאבים בבטן התחתונה...(אנחנו לא מקיימים יחסי מין) מה יכולה להיות הסיבה לכך?

3 אפשרויות

1. או שהיא צריכה פיפי 2.או שהיא צריכה קקי (לא רוצה לחשוב על זה אפילו! בנות לא מחרבנות!) 3. או שאתה דוחף חזק/עמוק/מהר מידיי

FrooTeLa

New member
../images/Emo45.gif

או שאתה נוגע לה בנקדת הג'י, וכשבהתחלה נוגעים בה, האישה מרגישה צורך ללכת לשירותים (אהם.. חחחחח מה שאסי אמר במ'ס 1) (ככה קראתי!!!! בלאישה, אני לא ממציאה) או מ'ס 3 באמת...

חחחח וואלה נופר צודקת

לא ידעתי את זה אבל... לא חשוב גדי,אם אתה רואה את זה,תזכיר לי להגיד לך מש'ו,אני כבר אדע מה זה!

FrooTeLa

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

או הווווו שובבה קטנה.. ד"א לפני כמה ימים גדל לי באחוזים ל-26%!!!!

הדרומית

New member
יכול להיות גם../images/Emo80.gif

שהיא לא גמרה. זה קורה הרבה. דומה לכאבי הביצים שלכם.

param

New member
חשבתי שזה פורום רציני

אני רואה שלא....תגידו לי אתם בסדר עלק פיפי, קקי. איפה אתם חיים...אני אומר לכם שיש כאבים ולא רצון לחרבן.

justlior

New member
רגע, רגע, רגע!!!!!

אני רוצה להיות בטוח שאני מבין מה את אומרת פה... לנשים יש מקבילה ל"כאב הביצים" הגברי?? אני אף פעם לא שמעתי על זה..

הדרומית

New member
לא בידיוק../images/Emo80.gif

לי זה קרה מספר פעמים. לכם כואבות הביצים. לנו כואבת הבטן התחתונה.

כמה שזה מפתיע אולי-יש דבר כזה

וגם לי זה קרה,כשהייתי עם מישהו,אבל לא גמרתי ממה שעשינו,כי..הייתי במחזור וכל מיני כאלה..בקיצור,אחרי כמה דקות התחיל לכאוב לי בבטן התחתונה,וזה לא היה ממש נעים...

Hypnotize

New member
תשובה רצינית...

תשאל אותה!!!! הלו?!?! רעיון גאוני לא? תשאל אותה: למה כואב לך מאמי? ותתפלא היא יודעת הכי טוב את התשובה. אני.. יכולה רק לשאר שאולי כשאתה עושה את זה היא לפני הוסת ובגלל זה יש לה כאבים.

justlior

New member
עוד רעיון...

תגיד, חמוד.. כשאתה מאונן לחברה שלך אתה דואג לשטוף ידיים לפני כן? כי אם לא, יכול מאוד להיות שיש לה עכשיו איזו דלקת או זיהום. בכל אופן, אם הכאבים ממשיכים כדאי ללכת לרופא נשים..

למעלה