שאלה

NetGangsta

New member
שאלה

אני רוצה לצייר אותיות סיניות על הקיר (אותיות מסויימות, לא סתם למלא את הקיר באותיות משבלונות). אשמח אם תמליצו לי על הדרך הטובה ביותר לעשות זאת. להכין שבלונה? לצייר עם מכחול? אם כן, איזה מכחול? איזה סוג של צבע? תודה מראש.

doram44

New member
שבלונות

על מנת להכין שבלונות יש להשתמש בגליון של חומר פלסטי שקוף וקשיח ששמו "מילא". חותכים בסכין חמה לשבלונות אחרי שמעתיקים את האות בגודל הדרוש.. צובעים בטפיחות בספוג לח לא ספוג מידי או במכחול לשבלונות בטפיחות קצרות. תתיעץ בחנות תחביב . יש אחת בדרך פתח תיקווה ואחת ברחו אלנבי פינת כיכר המושבות בתל אביב. או בהום סנטר או איים .

ועוד רעיונות לשבלונות...

אפשר לקנות בהום סנטרים למיניהם, לא יקר, אבל אם רוצים לשימוש חד פעמי, לא כדאי לקנות אלא להכין לבד... אפשר להעתיק את האותיות על גבי שקף. כמה שיהיה יותר עבה יהיה לך יותר נוח לעבוד איתו. אפשר גם על קרטון ביצוע. את הצורה חותכים עם סכין יפנית. אם האותיות קטנות, רצוי לעבוד עם סכין קטנה יותר. מה שחשוב זה להשתמש במעט מאוד צבע. לא להתפתות ולהוסיף צבע, כדי שלא יממרח. הצביעה תיעשה בטפיחות (יותר מומלץ),או בצורת מריחה, (אבל במקרה כזה מהחוץ לפנים). אותיות סיניות אפשר להוריד מהאנטרנט, מצטערת אבל לא מכירה אתרים. מה שבטוח זה שבפורום "אומנות שימושית" (כאן בתפוז) בטוח שתהיה תשובה. בהצלחה.

melodynoa

New member
גם אני חשבתי על אותיות סיניות

אם יושבים בשרותים עם דלת פתוחה (אני גרה לבד עם החבר שלי...) רואים קיר ארוך ולבן. הרגע בא לי רעיון מאיפה להביא אותיות. אפשר להכנס לאתרים סיניים (דרך יאהו סין), להעתיק אות אחת לוורד, להגדיל אותה ולהדפיס. אם רוצים יותר גדול אפשר להגדיל במכונת שכפול. אגב, באייס ובהום סנטר יש רק מבחר מבייש של שבלונות, ומה שנראה נורמלי, זה 3 צורות ב-60 שקל. היסטרי. בהצלחה.

melodynoa

New member
מבדיקה מסתבר שאי אפשר להעתיק

לוורד, כי אין לו את האותיות. אלא אם מורידים אותם.

למעלה