שאלה מישהו אולי יודע את התאריך יום הולדת של יהלי?????
ב בואר New member 12/5/03 #3 שאלה שאלתית!../images/Emo41.gif../images/Emo15.gif מי יודע את התאריך של פיטר(כל מה שאני יודעת זה שהוא בתולה !!!) ומה בקשר לשחר?
שאלה שאלתית!../images/Emo41.gif../images/Emo15.gif מי יודע את התאריך של פיטר(כל מה שאני יודעת זה שהוא בתולה !!!) ומה בקשר לשחר?
ב בואר New member 13/5/03 #4 חשוב אנשים!!!!../images/Emo41.gif../images/Emo15.gif מתי היומולדת של פיטר ושחר??? ומי שיודע לענות כי אני חייבת לדעת!!!!!!!!
חשוב אנשים!!!!../images/Emo41.gif../images/Emo15.gif מתי היומולדת של פיטר ושחר??? ומי שיודע לענות כי אני חייבת לדעת!!!!!!!!
ב בואר New member 16/5/03 #7 מממ...../images/Emo41.gif../images/Emo15.gif לא ממש הייתי כאן ורציתי לדעת כשאני אחזור... אני רוצה לדעת מתי הימי הולדת!!!!
מממ...../images/Emo41.gif../images/Emo15.gif לא ממש הייתי כאן ורציתי לדעת כשאני אחזור... אני רוצה לדעת מתי הימי הולדת!!!!
ב בואר New member 16/5/03 #8 ../images/Emo41.gif../images/Emo15.gif../images/Emo41.gif../images/Emo15.gif אבל השאלה היא איפה החידון?
../images/Emo41.gif../images/Emo15.gif../images/Emo41.gif../images/Emo15.gif אבל השאלה היא איפה החידון?