שאלה...

Finix7

New member
שאלה...

קעקועים-אין או אאוט? ואני מתכוונת למשהו קטן ונחמד, לא דברים של גנגסטרים יפניים.. דרך אגב, אני רוני ואני משתתפת שקטה כבר איזה חודש בפורום, פשוט לא היה לי מה לכתוב..

felis baby

New member
לדעתי אין

אבל לא מלא קעקועים, ולא משהו גדול ככה לפחות אני אוהבת...

Finix7

New member
את יכולה למצוא לי תמונות?

חיפשתי ומצאתי רק מכוערות... של יצורים כאלה בשחור לבן או לטאות בצבעוני. אה, ותודה שענית..

לךלרק

New member
הקפצה ../images/Emo28.gif

ההההההההההההההקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצהההההההההההההההההההההההה

keren201

New member
תחפשי פה בפורום,הכנסתי מלא....

תמונות של קעקועים..... א....ורגע,אני חושבת לעשות עוד אחד.... איפה כדאי?

fireblue1

New member
לדעתי...

הכי יפה לבנות זה הדולפינים... לבנים זה כל הסוגים של הנמרים או הזאבים..

keren201

New member
לא יודעת,הקטע של הדולפינים...

לא משהו בכלל.... הרבה יותר יפה זה איזה שדון...

Finix7

New member
תודה

לכולם, על התגובות.. קרן, איפה כבר יש לך קעקוע? (אני לא מעודכנת..) אמ.. אתם יכולים למצוא תמונות של שדונים או משהו כזה? אבל לא ילדותיים, רציניים כאלה.. חשבתי על משהו כזה (שדון) אבל אין לי ממש כיוון עדיין.. ודרך אגב, אני כנראה הולכת לעשות אותו עם אבא שלי (כן, בית פתוח, הורים מגניבים וזה..) רוני.

i l0ve u

New member
אני מעדיפה סיני על דולפינים!

אל תעלבי אבל דולפינים זה ילדותי מדי...<לפי דעתי...> וזה ממש יפה לעשות אות סינית שיש לה פירוש יעני כל האותיות האלה זה אהבה ועוד...

מאיה1983

New member
סיפור עצוב על קעקוע סיני...

חברה שלי עשתה קעקוע שאומר "אהבה ושלום" על הכתף. היא הלכה עם חבר שלה למסעדה סינית ובשביל הקטע שאלה את השף הסיני מה כתוב לה על הכתף. הוא אמר לה שזה סתם קישקוש.
וזה בדיוק מבטא את ההרגשה שלי לגביי קעקועים סינים. זה משהו שאנחנו לא מבינים אז זה סתם קישקוש מבחינתנו. וזה גם לא יפה לדעתי ועברה האופנה של הסיני (למרות שעכשיו זה חוזר) אז לא חבל לעות קעקוע שהוא בגדר אופנה?!!? זה הדבר הכי טיפשי בעולם. כאילו עכשיו אני אקעקע משהו בסגנון צבאי על הגוף.... דבילי וילדותי. נ.ב. תמונה של המילה סקס בסינית. אני צחקתי..

ואני רוצה תגובה על התמונה הזאת...

אני נמסה כשאני רואה אותה.... ידיד ואח שלו :)

למעלה