שאלה

Weirdi

New member
שאלה

ממממ... יש מצב שאני מפרסמת עוד שירים פה בלי שאנשים יתנפלו עלי? השירים שלי אולי לא מדברים על הירח או האלים או הטבע ביופיו אבל הם מדברים בעיקר על מוות והרבה מהם קשורים לאש או לאוויר ולחיים- שלדעתי קשורים לפגאניזם (אולי לא מדברים על הטוב שבעולם אלא על הרע- אבל גם הוא קיים)... אבל אני לא רציתי לפרסם עוד משהו כי השיר הקודם שלי די עורר סערה, אז אני שואלת קודם.... (כמה מנומס מצידי:)

romharel

New member
אני לא מנהל הפורום

אבל אני יכול לנחש את התשובה אבל את רק מנומסת [המקום הזה בו נימוס הופך לשקר, תיזהרי ממנו] ראי קישור [אם הוא לא יצא אני אוסיף אותו פה] http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=337&msgid=15635240

suki da yo

New member
אני מניחה שרק פתחת פה פתח לריב

או יותר נכון לריב מחודש. אבל היות ואם אני זוכרת נכון הרוב היו בעד פרסום שירים, ואף אחד ממנהלי הפורום לא התנגד- אני אומרת - go ahead. למעשה, אני שוקלת להצטרף אליך:)

Elanor Rigby

New member
המלצה אישית

כדאי לך לפתוח דף יוצר בבמה חדשה, לשים שם את היצירות שלך ולבסוף לתת לנו קישור... :) תוכלי גם לקבל שם ביקורות על היצירות שלך ולהשתפר. גם לי יש שם דף יוצר... אני נורא מתלבטת אם לתת קישור...

Weirdi

New member
מממממממ

לא... חשבתי על זה קצת ואני אוותר.. אני לא אפרסם פה שירים.. אבל תודה על התמיכה:) [לכל מי שתמך...]

למעלה