שאלה

oshri1elh

New member
שאלה

אני מחפש לפתוח עסק של מזון באיזור הרצליה פיתוח או ת"א מקום שיעבוד גם בצהריים וגם בשעות הערב והלילה לכן אני מחפש מקום ששפע במשרדים בנקים וכו' ויחד עם זאת יש בו תנועה עירה בערבים. אם מישהוא מכיר אשמח לשמוע. שנית איפה אני יכול לברר היכן בת"א ישנם מרכזי משרדים . תודה מראש אושר

eig

New member
אני אמשיך את קודמי

מנסיון בקטע הזה, כשיוצאים לרחוב, לעבודת רגליים קורים הרבה דברים. המוח נפתח, ואתה פתאום נתקל באנשים הנכונים בזמן הנכון. רק ככה אתה תדע איפה להתביית.

danchen

New member
יש מתווכים

או שבאמת תתחיל להסתובב (איזור התעשיה בהרצליה הוא לא כזה גדול, כנ"ל רמת החייל שהואאיזור היי טק יחסית סואן בצהריים ומלא מסעדות) או שתתחיל לקרוא בלוחות המודעות הרלוונטים (תראה כמה יש בגלובס למשל) או שתלך למתווכים שמתעסים עם עסקים.

Crazy_Bitch

New member
אני בעד הרצליה פיתוח...

סתם כי זה קרוב אלי הביתה.. בכל מקרה, אם אתה רוצה לשמוע דעתי, ואני לא מומחית גדולה, המקומות בהרצליה פיתוח נפתחים ונסגרים בקצב מטורף שבקושי אני, שורצת קבועה באזור, מסוגלת לעקוב אחריו. מה שאומר שאם אתה רוצה להצליח (ויש לי הרגשה שאתה רוצה) אתה חייב לדעת טוב טוב מי קהל היעד שלך. בשעות היום אני מניחה שאלו עובדי הייטק שמחפשים ארוחת צהריים (שהיא בדרך כלל קלילה, זולה ודי מהירה). אחרי שהשמש שוקעת- צעירים ובני נוער שמחפשים גימיק נחמד והעיקר- זול. בשביל למצוא מקום? תסתובב קצת ותראה מה נסגר...

למעלה