שאלה

AngryNakedTal

New member
שאלה

אני מניח שחברי הפורום מבינים קצת ( או הרבה ) בוידאו. אז יש לי שאלה : מה דעתכם על התוכנה הזאת http://www.goop.co.il/pl_html/sdownload.asp?pro=0&id=1349&ret=1 היא מפצלת ממש במהירות, אבל השאלה שלי היא אם היא שומרת על איכות? כי הייתי משתמש פעם ב TMPGEnc יחד עם vitrual dub וזה היה לוקח כשמונה שעות. בתוכנה הזו זה לוקח כמה דקות. אודה לחוות דעת.

MaSTeRLou

New member
לא הצלחתי לשלוף מידע מאתר התוכנה

הזו או אחת הדומה לה באופן פעולתה, לגבי הטכנולוגיה שמאחורי העניין. באתרי שני התוכנות מצוין שאין איבוד איכות לאחר הפיצול. אני מניח שמה שהתוכנות עושות זה לחתוך את קבצי המקור בנקודות שסומנו ע"י המשתמש והשלמת קוד הקובץ בהתאם לפורמט שלו (AVI/MPEG) בתחילתו ובסופו. בTMPGEnc לאחר סימון הקטע המיועד לפיצול התוכנה מעבדת אותו לקובץ חדש לגמרי Frame by Frame, לעתים לפי הגדרות פורמט אחרות שהמשתמש מזין. אם אתה רוצה ללכת על בטוח ויודע איך להתאים את הגדרות הקידוד/פורמט של הקובץ לייעוד של הקבצים המפוצלים, תשתמש בTMPGEnc. אם אתה לא רוצה להתעסק בענייני הגדרות פורמט, התוכנה הזו נראית לי אופציה לא רעה, למרות שמדובר פה בהימור מסוים - כי לעולם לא תהיה לך ערובה להצלחת התוכנה בהשלמת הקוד. אני אישית ניסית להשתמש בה מספר פעמים והיא עבדה נהדר, כך שאני אמליץ לך לפחות לנסות להשוות בעצמך בין שתי השיטות ולהסיק מה יותר טוב בשבילך.

למעלה