שאלה

שאלה

לדעתי יש סתירה לגבי היוצר של I am the walrus. ב"Glass onion" נאמר ש"the walrus was paul", אבל ב"god" בדיסק "imagine" של ג'ון לנון הוא אומר: "I was the walrus". מישהו יכול להסביר לי את הסתירה?

beatles247

New member
זה כדי לצחוק על כל העיניין

"הינה עוד רמז לכולכם" זה בשביל לצחוק על הסיפור שעשו מהמוות של פול לדעתי **~~מכבי תל- אביב אלופת 2003-2004~~**

יטבת22

New member
הספקת לשנות חתימה?../images/Emo6.gif

מתי התחילו השמועות על פול?

יש מספר תאריכים

חלק אומרים שמאז Revolver הוא מת, חלק אומרים שמאז Abbey road, וכמעט כולם מסכימים שהוא חי. לגבי התגובה הקודמת: זה לא נראה לי הסבר מספיק...

Chocoholic

New member
וזה רק מוכיח

שכל העניין לגבי "מותו" של פול הוא בדיחה ולא יותר מכך. יש עוד הרבה "הוכחות" שמתנגשות אחת בשניה ויוצרות סתירה: אנשים מוצאים רמזים עוד ב Rubber Soul, כאשר פול מת, כביכול, רק שנה אחרי שיצא האלבום...

כדאי לקרוא

לפני רגע קראתי את הכתבה של ל נ ו ן בנושא, שהייתה מאד מעניינת. אז במקום שנתווכח בנושא, כדאי לקרוא קודם את הכתבה של ל נ ו ן.

יטבת22

New member
אבל זה לא מה ששאלתי

מתי התחילו השמועות - לא מתי השמועות אומרות שפול מת.

זה היה מתוחכם

אכן מתוחכם, אבל אני מניח שהשמועות התחילו ברגע שהוא מת לכאורה.

אבל

כשאחד מהם כתב את glass onion (אין לי מושג מי, על פי הגוף המדבר זה ג'ון), ג'ון עוד לא ידע שהוא יכתוב, אז איך יכול להיות שהוא התכוון כבר אז לבלבל?

דהאנית

New member
וואלה?!?!

זה מה שהוא אמר.. אבל רגע - מתי נכתב- I AM THE WALRUS? דווקא הגיוני. הרי הם כבר הכינו את הסרט מג'יקל מיסטרי.. והשירים היו צריכים גם להיות מוכנים.

לא! אי הבנה גדולה!

התכוונתי שהוא עוד לא ידע שהוא יכתוב את god. השיר I am the walrus נכתב לפני glass onion (זה בmagical mistery tour וזה בwhite album).

SmellyOne

New member
נו... זה ברור.

הם הרבה יותר חזקים ומשפיעים מ-ישו.

SmellyOne

New member
זאת אומרת..

שהם ידעו הכל עוד לפני שה"הכל" הזה קרה, כמובן.

SmellyOne

New member
כמובן, נו..

סתם ניסיתי להציג את האלוהיות שבהם. אל תהייה קטנוני

שמות תואר נחמדים אני מקבל פה

קטנוני, לא סבלני... בכל מקרה, כוונתי הייתה שההשוואה לישו הייתה מיותרת, כי לא להם ולא לישו היו כוחות אלוהיים, ולכן ההשוואה מיותרת לחלוטין. באופן כללי, אני מאמין שלרוב חברי הפורום הביטלס יותר חשובים מישו

SmellyOne

New member
אל תיעלב ../images/Emo13.gif

באופן כללי, כל המשפט שלי היה די סתמי כי לא רק שלישו ולביטללז אין כוחות אלוהיים, אני פשוט לא מאמינה בכוחות אלוהיים, או באלוהים. אז מה שאמרתי היה סתם. זהו
אני סתמית.

למעלה