שאלה.

שאלה.

איך מורידים בטון משביל בחצר? שאריות הבטון הן משיפוץ שעשיתי...כעת הוא יבש , ולא נראה טוב על השביל. השביל עשוי מאבנים משתלבות אדומות , של אקרשטיין נדמה לי. תודה. אוויר.

פטיש ואיזמל כרגע נראה לי שתצטרך לעבור אבן אבן ולנקות (בעדינות)עם פטיש ואזימל חד. אלא אם למשהוא יש רעיון יותר טוב. . .

ניקוי כיתמי בטון

בעיה כואבת. הרבה פעמים נותרים כתמי בטון על ריצוף ועל חיפוי קירות. בטון מתמוסס בנוזלים חומציים. שזה אומר חומצה ממש (שאפשר לקנות בחנויות לחומרי בניין) או למקרים קלים, מיץ לימון או חומץ רגיל. במקרה שלך אני לא יודע איך זה יעבוד. אם אבני השביל עשויות בטון ניקוי אגרסיבי מדי בחומצה עלול לאכול מעט את האבנים. יתר על כן, אם האבנים נקבוביות, הבטון עלול היה לחדור לעומק האבן. אני מציע להסיר באופן מכני כמה שאפשר מהליכלוך, ולשפוך חומר חומצי (לבחירתכם) על היתר. להמתין ולשפשף מפעם לפעם עד שאתם רואים שכל הליכלוך ירד. באותו רגע, לשפוך הרבה מים על כל השטח כדי לדלל ולסלק את החומצה.

שלוש אפשרויות

א. כפי שכבר אמרו.. פטיש ואיזמל ב. דיסק לבטון (הכי קל.. אך עושה המון אבק) ג. להחליף את אבני האקרשטיין באבנים חדשות (עבודה קשה) אני אישית ניקיתי בעזרת דיסק לבטון.. הלך די מהר בהצלחה

למעלה