שאלה.

niko girl

New member
שאלה.

אם היה לכם סוס פצוע בגלו שלא יכולת לעבוד איתו והוא לא יכל להמשיך לקפוץ או להתחרות והוא לא מכניס לכם כסף. מה הייתם עושים איתו? והאם הייתם זורקים אותו לאיזה תחנת זוקלובג (במילים עדינות) או שומרים אותו ומביאים אותו למישהו שיטפל בו?

RoNy S

New member
לי אין סוס אבל....

הייתי מטפלת בסוס כמה שאפשר ובחיים לא הייתי זורקת אותו!!!!!!!!!

niko girl

New member
יאללה תענו!!!!

מקפיצהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה

בחיים לא הייתי הורגת את........

הסוס שלי.. או לא מטפלת בו כי עדיין זה חייה עם לב ורגשות!! וכמו שכל אחד רוצה לחיות גם היא רוצה זכות קיום!! למשל יש את יפתח עם זאוס... זאוס עבר קוליק מאוד קשה ועשו לו ניתוח!! יפתח לא וויתר עליו ואמר יאללה תרדימו אותו-פחות סוס!! הוא רצה שיעשו לו ניתוח כי הוא אוהב את זאוס ודואג לו וזאוס נתן לו הכול.. ולמשל עכשיו זאוס כבר משהו כמו 3-4 חודשים באורווה ולא עושה כלום!! ולא מכניס כסף ולא מתחרה... עכשיו התחילו לרכב עליו אחרי זמן ארוך של טיפול והליכות... אין מה לעשות... משקיעים!

ועוד איך!

הקטע של הסוסים, זה לא כסף... זה פשוט לא זה. אדם שאוהב סוסים, יתן את הכל בכדי שלסוס שלו יהיה טוב, לא משנה מה המחיר... ולא משנה כמה כסף הוא מכניס!

GrEeNwOmAn

New member
תשובה../images/Emo29.gif

לעולם אבל לעולם לא אזרוק אותו! אטפל בו כמה שיותר, אפנה לוטרינר, והוא יהיה בהשגחה של 24 שעות ביממה. לא יעבדו איתו, לא על דראסז' ולא על קפיצות. הוא ינוח כמה שיותר עד שיחלים. זו דרך טובה לתת לסוס מנוחה. נגיד אחרי תחרות לא ישר עולים על סוס, נגיד פוצ'יני, עובד 5 מקצים בתחרות בערך, 90 פעם אחת 80 פעם אחת 70 פעמיים שלוש. אבל זה לא מזיק לו. ההפך זה רק עושה לו טוב. והוא אוהב את זה ומשקיע ונותן את כל הנשמה שבעולם למען זה.

טוי בוי

New member
אם הוא לא מסוגל לזוז../images/Emo60.gif

וממש סובל לא קשור בכלל לזה שלא יוכל לעבוד בעתיד קשור לזה שהיום הוא לא מסוגל ללזוז והוא סובל מוות אז מרדימים כי זה הכי טוב לו! [פריסטיג' אצלינו הוא הדוגמא] ואם הסוס צריך לעמוד באורווה ולבסוף יוכל לעבוד קל עד בינוני אפילו בלי לקפוץ אז נותנים למשהו לטפל בו [שוקי אצלינו עביעד מטפל בו וכבר רוכבים עליו מידי פעם
] אם הוא יצלע קבוע אז שמים במרעה טוב

למעלה