שאלה

Ros3mary

New member
שאלה

בסטודיו שלי יש 2 שולחנות עבודה:עץ סנדוויץ על 2 רגלי חמור. את רגלי החמור כבר החלפתי מספר פעמים ,כי לא עומדים בלחץ העבודה ותמיד נשברים והפלטה מטיילת עליהם. לאחרונה גם הפלטות קיבלו כיפוף(בטן) חייבת שולחנות מזן אחר,מה ההמלצה? דרך אגב ,השולחנות מיועדות לעבודות בחימר(לישה,עיבוד ופיסול)ומפעילים עליהם המון לחץ וכובד .

מספר אפשרויות אם זה מקום קבוע ,למה לא לבנות שולחנות קבועים ? רגלי חמור ,לא נועדו לעבודה מאומצת שנעשת ע"ג הפלטות המורכבות מעלהם. אם בכל זאת את רוצה רגלי חמור,תחפשי כאלה מסיביים ,ולא כאלה שמוכרים עבור שולחנות זמניים.אם לא תמצאי ,הזמיני אצל נגר.או מסגר כאלה שעשויים מברזל (אפשר כמובן לעשות לבד....). לגבי הפלטות ,יש מספר אפשרויות .אפשר להוסיף חיזוקים לפלטות הקיימות שימנעו את הכיפוף שלהם.או לבנות פלטות מעץ אורן,עם חיזוקים כמובן. הפתרון הטוב ביותר,להזמין אצל מסגר .מסגרות ברזל,ועלהם להרכיב את הפלטות הקיימות.

Ros3mary

New member
אני יכולה שולחנות קבועים וחזקים

השאלה מה לקנות ואם להזמין מנגר מה לדרוש??? אורך שולחן 2.20 מטר . האם מישהו יודע היכן ניתן לקנות שולחנות מוכנים מתאימים? ותודה ,חובב

רשר

Well-known member
מנהל
נירוסטה + כיור

ליד שוק הפשפשים ביפו יש שוק נירוסטה וציוד מטבחים. שם תמצאי שולחנות נירוסטה כדאי יד שניה, יש עם כיורים ומדף תחתון ואפילו מדף עליון, את השולחן כדאי מאוד לבטן לרצפה אחרת אוה יעשה חורים במרצפות, זה הציוד הטוב ביותר בדיוק מתאים לך. אם תחפשי תוכלי למצוא או להזמין גם ציוד לישה של מאפיה שאידאלי לעבודה עם חומר. לכיור כדאי להאריך את מחסום הביוב כדי שיעצור גם גושים גדולים, לחתוך את הכיפה מההברגה שלה ולהדביק בחזרה עם חתיכת צינור מאריך לפי גובה השולחן כך שניתן לפרק ולהרכיב בקלות.

Ros3mary

New member
תודה על הרעיון,על זה לא חשבתי../images/Emo70.gif

אני נוסעת לברר עלויות ולהחליט עץ ,או נירוסטה.

צוקל

New member
מה אם 2 קורות עץ בוק רחבות עובי 5

הם לא יקבלו בטן וגם לא יקר ציוד נירוסטה הוא מאד יקר לטעמי

Ros3mary

New member
תודה,חברים

אני אעדכן אתכם בתוצאות החיפוש שלי, אחר השולחן המושלם לעבודה!!!

ד ו ד 9 9

New member
ע"מ למנוע את הבטן שנוצרת בפלטה ניתן

להכניס חמור נוסף במרכז הפלטה.

למעלה