שאלה...

שאלה...

רק בגלל שאני חבר כאן , אז אני מרשה לעצמי לשאול את השאלה כאן. יגידו אנשים שלא רלוונטי , אבל מבטיח לכם שהשאלה רלוונטית לעשה זאת בעצמך. השאלה : אני מחפש לול תרנגולות באזור ת"א , אני צריך את הצואה של התרנגולות. מכירים ? עיזרו לי בבקשה. תודה תודה תודה. אוויר.

lilachh

New member
אין לי מושג אבל ממש סיקרנת אותי

אפשר לדעת למה

חפש במושבים יש לא מעט מושבים באזור ת"א. ומענין לדעת בשביל מה אתה צריך את ה"חומר" הזה ?

כיוון

קודם כל, בתוך ת"א אני לא מאמין שתמצא משהו, אבל במושבים בסביבה בטח יש. פתח ספר טלפונים (דפי זהב?) וצלצל למזכירויות המושבים. שם יוכלו לספר לך אם יש להם במושב לולים. אבל חשוב על איזו כמות אתה מדבר. אם זה על שקית, כולם יתנו לך לאסוף קצת ברצון. אבל אם אתה מדבר על כמות גדולה, זו בעיה. למיטב ידיעתי החומר הזה נאסף לצרכי דישון.

אלי ו.

New member
חיפשת במשתלות?

מוצרים כמו ביוקומפוסט מורכבים מצואת תרנגולות ופרות. שק עולה 10-20 ש"ח. זה אמנם לא "עשה זאת בעצמך" אבל זה זול ושני שקים יכסו מדשאה יפה. (זה לא הזמן אגב) אם אתה רוצה להכין קומפוסט לבד, בפורום גינון יש הסברים מצויינים איך לעשות קומפוסט משאריות מזון ומגזם גינה.

חברים יקרים.

אני צריך את הצואה לחבר שרוצה לגדל צמחים. מישהו באסטרליה נתן לו תפריט לגידול צמחים שונים , וזה מה הוא ביקש. אמרתי לו "יש אחלה פורום בו אני חבר , בטוח הם יעזרו.. ". לכן שאלתי אתכם. תודה. אוויר.

הליויתן

New member
השימוש בזבל עופות הוא בעייתי לגינון

זהו דשן מאד חריף ועלול לשרוף ממש את הצמחים. (ידע מקצועי)

uti

New member
................

תתקשר למועצת הלול 03-6083232 הם יגידו לך איפה יש לול באיזור הכי קרוב אליך. בכל מקרה, אני בספק אם הלולנים יתנו לך את מה שאתה מבקש כיוון שהם מוכרים את זה לחברות שונות שמעבדות את זה. שיהיה בהצלחה בכל מקרה.

שיטרית

New member
אם יעזור לך אני יכולה לתרום לשלשת

יונים. אני לא מתבדחת. יש זוג יונים שאימצו את המרפסת שלי ודואגות לדשן אותה. והיות ואני יודעת שזה דשן טוב לצמחים אספתי כבר כמות של כעציץ בינוני ואשמח לתרום את התוצרת.

למעלה