שאלה...............................

MusTanG GT

New member
שאלה...............................

כמה סוסים הייתם מעדיפים שיהיו בחווה שלכם? איזה גזע? באילו צבעים? ................................................................... ___________________________________________________________________ ------------------------------------------------------------------- ___________________________________________________________________

GrEeNwOmAn

New member
תשובה........................./images/Emo29.gif

לא יותר מ-20. המון ערבים. אבל גם אנדולוסים ואפולוסות. וגם הפלינגרים ופונים משני הסוגים. וגם קוואטרים וטרובריידים.

Shai Felton

New member
תלוי../images/Emo174.gif../images/Emo10.gif

אם זה בצפר לרכיבה אז 15 בערך ואם לא אז פחות.... בעיקרן אם הייתה לי חווה הייתי רוצה מעט סוסים אבל זה באמת תלוי מה המטרה ולמי... סוג לא משנה לי - רק האופי.

niko girl

New member
אם זה לבצפר אז אמממ לא יותר מ20.

אבל אם זה לעצמי חווה פרטית אז היית לוקחת אממממ לא יותר מ5. והם היו או קווטרים או אנדלוסים.

TauraMan

New member
בין 4-15../images/Emo20.gif

מרווח גדול
מעדיפה וורמבלודים האנוברים וגזעים גרמנים/הולנדים אחרים. צבע... אני הייתי מעדיפה שחור או צסטנט

טוי בוי

New member
לומשנה!../images/Emo60.gif

העיקר שהם סוסים טובים שיכולים לקדם אותי או רוכבים אחרים והם במצב טוב ובריאים ויש להם אופי טוב... וגם שהיו מספק סוסים לא מעט מידי ולא הרבה מידי.....

S H I L G I

New member
קיי../images/Emo29.gif

אם היתה לי אורווה אז הייתי רוצה שתהיה כמו של ריקי כזאת אווה פרטית כזאת.. הייתי רוצה שיהיו בה 10 סוסים אבל שיהיו 13 תאים, לפנסיון הגזעים (צבע לא ממש משנה) הפלינגר (הייתי שמחה אם היו כמה) אנדלוסי אחד ערבי (אולי, לא בטוח) שטלנדים וולשים הנוברים אא לא יודעת זהו נדמה לי אולי פלומינו או קווטר אחד וסוס מקומי זה לא רע!

©yaara©

New member
../images/Emo42.gif

בין 5-15 סוסים קווטרים- בצבעים בקסקין, צסטנט, BAY, שחור........ ערבים אפלוסה טורוברייד פיינט

RMXXX

New member
החווה שאני רוצה....

שלוש טורברדים, זכר ושני נקבות, לא צריך יותר...

למעלה