שאלה

vikid

New member
שאלה

שלום אנשים, אמ..אולי תוכלו לעזור לי, אני מחפשת מקום שבו אפשר לרכוב על סוסים, באזור המרכז. ויקי.

לרכב סתם? ללמוד רכיבה?

סתם לצאת לטיול או ללמוד רכיבה באופן מקצועי? ואיפה בדיוק באיזור המרכז?

טוי בוי

New member
חוות אינגליש-../images/Emo60.gif

רשפון ג'וקי קלאב
אני רוכבת שם יומיים בשבוע זה לא ממש מרכז אבל אם יש לך סבלנות לינסוע לשם אז זה סבבה [גם אני גרה במרכז]... טלפון: 09-9507235 ניצולון... ישששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששש מחר שעה ראשונה שלי בוטלה...יששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששש

Edubite

New member
אני יכולה לשאול איפה את גרה?

כדי שנוכל להפנות אותך לחווה הקרובה ביותר לאיזור מגורייך...

אי רואה שאת חוזרת לפורום בשמות

אחרים אין לי בעיה שתישארי אבל הפעם תשלטי על מה שיוצא לך מהפה תודה

טרולים מה שניקרא....

אצלנו?! טרולים?! אגב קלטתי את המושג הזה רק אחרי איזה 5 פעמים מ-4 אנשים שניסו להסביר לי אותו... חחח. המחשב של פיצי מת. סורי.

Edubite

New member
מאיימת?

באיזו זכות בדיוק? עוד לא אמרתי שום דבר... אז אולי כדאי שתשמרי את על הפה שלך?

למה לאיים ולמה לקלל? בנות....

TAKE IT EASY!!!
אווו.... אייייזייי גירלס.... אל תריבו חמדותי... חי חי חי.

מאיימת?!

אני? רק אמרתי שתשמרי על הפה אין פה שום סוג של איום חמדתי! וחוץ מזה שאת תשמרי על הפה שלך ואני על שלי וזה שלא אמרת שום דבר בשם משתמש הזה אין זה אומר שמשהו השתנה את אותו הבן אדם עם שם משתמש אחר! זה הכול..............

רק דבר אחד ממש מעניין אותי

אם הפורום שלנו כל כך לא מעניין אותך כמו שכתבת.... והוא כזה "מדהים" לפי דברייך..... ו"אין לי חיים כי אני חושבת שאת רוצה להיות בו..." אז למה את חוזרת לפה עם שם אחר?? למה המאמץ אם זה בכלל לא מעניין אותך?.....

הי ../images/Emo80.gif

גם אני גרה ברחובות אני רוכבת בחוות נועם שבנצר סירני זו אחלה חווה עם אחלה סוסים ואחלה אנשים את מוזמנת להתקשר ל- 089278158 ולקבל עוד פרטים בהצלחה אלה

למעלה