אני לא יודע אם זה המקום אבללא מצאתי מקום טוב יותר לשאול את השאלה!!! אז ככה, אני רוצה לקנות מצלמת ווידאו דיגיטלית (mini DV) של סוני, אני לא יודע איזו כדאי לי, אתם יכולים להסביר לי מה צריך להיות בה וכל מיני דברים על המצלמה... תודה מראש...
אני בדקתי סתם מצלמה של סוני ומה שאני רוצה לדעת מהזה כל אחד מהדברים הבאים: 1.0 Megapixel (Gross) Advanced HAD™ CCD Imager Ultra Compact Design Professional Quality Carl Zeiss® Vario-Sonnar® Lens 2.5” SwivelScreen™ Touch Panel LCD Display (123K Pixels) Color Viewfinder (113K) USB Streaming i.LINK®* DV Interface (IEEE 1394) Super SteadyShot® Picture Stabilization System אם יש עוד דברים חשובים במצלמה אז תוסיף בבקשה ותסביר לי מהזה, תודה רבה...
והלינק באדיבות פורום המקינטוש הישראלי החסרונות- איכות קצת פחות טובה, לא תואם לוידאו ביתי רגיל (אם כי יש טייפים מולטיסיסטם שיודעים להקליט בשיטה האמריקאית)
נסה לבדוק מצלמות 3 סי סי די ואז הייתי ממליץ על קאנון אמ איקס או אפילו הרבה יותר מוצלחת הסוני פי די 10 אם זה רק לפאן לא תיפול עם סוני מצלמות מעולות קאנון הקטנות נוראיות במיוחד כי הקסטות נטענות מתחתית המצלמה והיה לי ממש מעיק לנתק כל פעם מחצובה בשביל להחליף קסטה. בהצלחה אלון