שאלה... שלום... זה נכון שטאטו מגיעות לארץ באוגוסט?
M Mrs James New member 23/6/03 #5 אמממ עד כמה שאני יודעת...זה אותם כרטיסים של ההופעות הקודמות... ואין לי את המספרים אבל פעם שמתי אותם בפורום אז חפש בדפים הקודמים
אמממ עד כמה שאני יודעת...זה אותם כרטיסים של ההופעות הקודמות... ואין לי את המספרים אבל פעם שמתי אותם בפורום אז חפש בדפים הקודמים
M Mrs James New member 23/6/03 #6 בדקתי לך ו... הכרטיסים של ההופעה שתוכננה ל-19 אלו הכרטיסים שיתקבלו ב-31 ונשאר 49 כרטיסים להופעה הזו
T tatuboy New member 23/6/03 #7 Mrs James - תודה וכנסי בקשה! תקשיבי... קודם כל תודה רבה שביררת!!! ודבר שני... ההופעה הראשונה בחיפה שבוטלה אז הייתי אמור להיות בכרטיסי דשא ועכשיו בטח נשארו רק השורות למעלה!!! מה אפשר לעשות?
Mrs James - תודה וכנסי בקשה! תקשיבי... קודם כל תודה רבה שביררת!!! ודבר שני... ההופעה הראשונה בחיפה שבוטלה אז הייתי אמור להיות בכרטיסי דשא ועכשיו בטח נשארו רק השורות למעלה!!! מה אפשר לעשות?
M Mrs James New member 23/6/03 #9 אין לי מושג אני יכולה לברר רק בקשר להופעה הזו בתל אביב...אבל כבר אמרתי לך...תחפש בדפים הקודמים את המספרים ויש שם גם מספרי טלפון של חיפה...אז תבדוק
אין לי מושג אני יכולה לברר רק בקשר להופעה הזו בתל אביב...אבל כבר אמרתי לך...תחפש בדפים הקודמים את המספרים ויש שם גם מספרי טלפון של חיפה...אז תבדוק
T tatuboy New member 23/6/03 #10 הצלחתי לברר!! נשארו כרטיסים לשורות די בסדר אז אני חושב שאני יקנה! את תיהי בהופעה???
M Mrs James New member 24/6/03 #11 אני? - לא אני התכוונתי ללכת להופעה אבל בסוף אני לא הולכת...אין לי כוח לפרט למה...חחחח וגם אם הייתי הולכת זה היה לתל אביב! אז תהנה!
אני? - לא אני התכוונתי ללכת להופעה אבל בסוף אני לא הולכת...אין לי כוח לפרט למה...חחחח וגם אם הייתי הולכת זה היה לתל אביב! אז תהנה!